06-08-2012, 17:02
|
|
|
חבר מתאריך: 21.01.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
מרמור דומה אתה יכול לשמוע מכל לוחם בכל זמן שגרה. במצב חירום הקערה מתהפכת וכך גם המרמור.
יש לחבר'ה האלה ייעוד חשוב מאוד, מנסיון של עבודה אתם הם לא רק מקצועיים מאוד- אלא גם מקלים את העבודה מאוד, מאוד, מאוד, על הדרגים המסתערים.
אני מסכים שיש לפעמים פארסות, שוב- כמו בכל מקום בצבא. נגיד מאוד כואב בעין לראות את המק-פורק הכתום הזה על הכת של הנשק, או את הגומי הפעלה השחור (שנדון גם באשכול מקביל) דווקא בקורס קומנדו.
אבל צריך לדעת להפריד בין אירועים. במלחמה או באירועים ייעודיים, כשהעניינים עובדים כמו שצריך, החבר'ה האלה יקרים מאוד.
|
מקצועיים כי הם הכי צהובים במז"י תאמין לי ומקפורק זה ממש לא דוגמא לחוסר מקצועיות זה דוגמא לחוסר זהירות אולי. אני לא מבין מי אתה שתדבר על גומי הפעלה בקורס קומנדו של קצינים שבאו לשם למשך שבוע כדי ללמוד תוכן ולא ניראות, תאמין לי שאם צריך יוצאים גם עם פונצ'ו למרות שמי יעשה הטמעות עכשיו.
קיצר אני משרת בחיל, קשה לחיות עם המקום הזה אבל שורדים... יש דברים מעניינים בתכלית, בפעילות תכלס רק אולי 414 (869 ו636 יכולים להמשיך לדבר, אין להם באמת כלום). פעילות עדיפה מחי"ר אבל מסעות משקלים לא קלים, משמעת קשה לאורך כל המסלול (לא שוברים דיסטאנס רק יומיים לפני סוף מסלול) והמון שטח (ושטח זה כיף וככה צריך)
|