10-07-2005, 23:47
|
|
|
חבר מתאריך: 22.01.04
|
|
עוד על עמית לכושר
גם אני התאמנתי עמית לכושר, מתחילת הקורס בכיתה י"א ועד סיומו השנה בכיתה י"ב (שנתים בקיצור) ואני חייב להגיד לכם שהשנתיים האלה בעמית לכושר פשוט שינו אותי!!!
בכיתה י"א בא אלינו לבצפר אחד המאמנים בעמית לכושר וחילק לנו עלוני פירסומות, אני ועוד שני חברים שלי החלטנו ללכת לאימון נסיון, לא ידעתי למה לצפות. באימון הראשון הייתה לנו ריצת 2000 שבקושי סיימתי וזחילה של 10 דקות במעגל (את השאר אני פשוט לא זוכר), המאמן היה נחמד מאוד, היו אחלה חבר'ה בצוות והחלטתי להישאר, הייתי אז בצוות רמת גן, כיום אני בצוות ת"א (איחדו את צוות רמת גן ות"א מפאת כמות קטנה של חניכים). בשנתיים האלו עשיתי דברים שאף פעם לא חלמתי שאני אוכל לעשות, אין ספור מסעות אלונקה (או עלוקה, כמו שאני אוהב לכנות אותה), ריצות ארוכות, תרגילים שונים ומעניינים. הקורס הזה ממש שינה אותי, זה חיסן אותי פיזית ומנטלית, למדתי להאמין בעצמי, לא לוותר לעצמי, לעבוד בצוות, כל פעם שיש בדרכי מכשול אני רק נזכר בכל הדברים שעשיתי במהלך הקורס הזה והכל פשוט קטן עליי.
הקורס הזה הוא לא רק נותן כושר, הוא נותן הרהב יותר מזה, הוא מחדיר בך הרבה ערכים ומכשל את האישיות שלך. מלמדים אותכם לא לוותר לעצמכם, להתמודד עם מכשולים, לעבוד בצוות ועוד מלא דברים.
ועכשיו שסיימתי ארת השנה השניה שלי בקורס ואני שבועיים וחצי בערך אני עומד להתגייס יצאתי עם סיפוק גדול מכל השנתיים האלה, אני באמת ממליץ על קורס כושר קרבי.
|