29-06-2012, 00:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.03.02
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי dj skyline
הסרט מדבר על תופעה שהולכת וגדלה של הפצה סיטונאית של תרופות פסיכיאטריות במטרה אחת בלבד: לא לעזור לציבור אלא להתעשר!
הסרט מדבר בעיקר על ארה"ב ומתואר בו איך פסיכיאטרים (שגם מודים בכך ) נותנים תרופות מרשם לכל אחד שרוצה באופן כמעט חופשי ללא כל בדיקות, כמו כן מצאו כ 170 "מחלות נפש" בשביל שההפצה של התרופות תגדל.
מדובר בתעשיית שוחד של אנשים בכירים באקדמיה וגם ב FDA (שכידוע זה הגוף שמאשר תרופות) ועל כל מיני קיצורי תהליכים לדוגמה: במקום שמחקר של תרופה יימשך כשנתיים, הוא נמשך רק חצי שנה ונבדקה אוכלוסיה סלקטיבית והתוצאות נלקחו ונמדדו באופן סלקטיבי כך שתוצאותיו של מחקר זה ממש לא נכונות.
תעשיית תרופות מממנת כנסים ומפגשים של רופאים (פסיכולוגים) באקדמיה ובפועל ופשוט מפרסמת (ממש ככה) את מוצריה.
בשנים האחרונות הוסרה ההגבלה/איסור על פירסום תרופות פסיכיאטריות בטלביזיה ומאז יש אין סוף פירסומות שמפרסמות תרופות וממש אומרות לצופים בבית: אתם חולים, התרופה שתעזור לכם היא ____, גשו לרופא ותשאלו על תרופה, מה שקורה בפועל שפסיכולוג ישר נותן מרשם לתרופה.
זה הגיע למצב שמחלקים דוגמיות בחינם.
ואני מזכיר שמדובר בתרופות פסיכיאטריות קשות ורציניות ולא באיזה אקמול.
|
עד כמה שאני יודע לפסיכולוג אין הכשרה רפואית ועל כן אינו נותן מרשם לתרופות.
פסיכיאטר הוא רופא שהתמחה בפסיכיאטריה ועל כן יכול לתת תרופות מרשם. (רק לתקן טעות)
לדעתי התרופות (המדוברות) הן לא בדיוק תרופות אלא אמצעי הרגעה קלים (או לא פעילים, הרבה מתרופות ההרגעה הם תרופות דמה) לצערי יש לי קצת נסיון בזה אבל לא אוכל לפרט.
וקראתי עליו לכל הרי חרב נאם אדני אלןהים חרב איש באחיו תהיה
|
Oui nous irons nous faire casser la gueule en cœur, Mais nous reviendrons vainqueur
|