14-05-2012, 01:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
נתחיל דווקא מהסוף כדי שלא יווצר הרושם שהסרט לא טוב - החצי השני של הסרט היה מעולה, מצחיק בטירוף, מלא אקשן שעשוי טוב, עלילה סבבה לגמרי, משחק טוב של כולם, אפילו התלת מימד הצליח להרשים בחלק הזה - בשורה התחתונה, סרט מהנה מאוד ששווה ללכת לראות.
ועכשיו לחלק הפחות חיובי - נתחיל עם התלת מימד, אני מתעב סרטים שצולמו בדו מימד בידיעה שיומרו לתלת מימד בשלב האחרון (כמו שכבר אמרתי, סרטים כמו מלך האריות שעברו המרה אחרי כמה שנים זה כבר סיפור אחר) לאורך רוב הסרט התלת מימד היה מיותר לחלוטין, כמו שצ'לנדר אמר - חלק מהסצינות גם היו כהות מידיי עם המשקפיים. ההמרה הייתה רחוקה מאוד מלהיות מושלמת חלק מהסצינות היו עמוקות מידיי ונראו לא פרופורציונליות וחלק מהסצינות היו כמעט שטוחות. אולי זה בגלל שאני מתעניין בתחום, אבל ביותר מידיי מקומות ראיתי המרה חלקית או המרה מוגזמת לפעמים בסצינה אחת כל שינוי של מצלמה הביא עומק שונה.
רק בשלב האקשן התלת מימד הצדיק אותו, אבל בשורה התחתונה אם הייתה בחירה בין דו מימד לתלת מימד בהחלט הייתי הולך על הדו מימד (ואני אומר את זה בתור אחד שמת על סרטים/תמונות בתלת מימד)
בקשר לעלילה - לטעמי צריך היה לקצר משמעותית את החלק הראשון, לא להוריד מהסיפור פשוט למרוח אותו פחות, ההכנה חשובה אבל אפשר היה לחפור פחות.
בקשר לציפיות שלי - מהביקורות ציפיתי לראות סרט גדול לפחות כמו באטמן, זה סרט אקשן מעולה, אבל הוא לא הרשים אותי באותה צורה, במובן הזה כנראה שבאתי עם ציפיות גבוהות מידיי.