בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אשכול שירי נושא ונעימות מתוך הסרטים"
Back to the house - שמלווה קטע יפה ב"דספרדו" (שעלילתית הוא סרט עלוב, אבל יש בו משהו ממכר...)
"אטלנטיס" של דונובן (עם פול מקרטני ברקע...) שנחרט לנצח בשכות "סצנת הבילי באטס סיטושיין" מתוך ה"חבר'ה הטובים" (סקורסזה אלוף בלשבץ שירים בפסקול באופן מרשים):
Suite One מתוך "אחים לנשק" - המנגינה המלווה את הפרק "נקודת השבירה" כולל הקטע שבו רולנד ספירס חוצה את הקווים הגרמניים בשביל לחבור לפלוגה השניה ואז... חוזר חזרה...
"דו קרב הבאנג'וס" מתוך "גברים במלכודת" - יש מה להוסיף?
"משלנו".... "ארץ צבי" של יהורם גאון מתוך "מבצע יונתן" של מנחם גולן....
"הטוב הרע והמכוער" - "אקסטסי אוף גולד" - יש משהו שמתעלה על הקטע הזה?
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "באופן לא מפתיע הופיעו פה כבר..."
אם כבר מלחמת הכוכבים-
יותר אוהב את העיבוד הזה מהמקור/
והנעימה הטובה ביותר ששמעתי, עם כל הכבוד הרב למה שהעליתם פה, ויש כבוד, מהפעם הראשונה שראיתי את הסצינה הזאת בסוף הסרט, בשילוב הנופים, אני כבר לא אותו בנאדם.
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אשכול שירי נושא ונעימות מתוך הסרטים"
מי שמכיר אותי יודע ש90% מהדברים שאני שומעת מקורם בפסקולים, כך שזה די קשה לי לבחור רק כמה.
בכל מקרה חילקתי לשני חלקים- אחד מנגינות והשני שירים. אני חושבת שלא ראוי לערבב בניהם כי המנגינות ממש מקסימות ומרגשות
(כמובן שיש את הקונוטציה הרגשית למי שצפה בסרטים, אבל אני מקווה שגם מי שלא צפה יוכל להנות)
ורוב השירים די שמחים.
חלק ראשון: מנגינות מרגשות \ עצובות.
רובוטריקים 1
התמכרתי לזה עכשיו רק בגלל ההודעה בזיהוי שירים. אני מקווה שאתה מרוצה אלעד
ארמגדון.
ג'ומנג'י- מקסים. מי שלא צפה בסרט הפסיד..
הארי פוטר 6. מזהים את הסצנה על פי המנגינה? (:
ה"פ 7.2
אוף איזה קשה זה לבחור.
האיש במסכת הברזל:
הפריצה לאלקטרז: (מגניב שבאמצע סרט כזה יש מנגינה כזו)
האי (סרט כל כך לא מוערך. וזה מקסים)
ברור שכולם שמו וישימו שר הטבעות, אבל קשה לא לשים כלום (למרות שכל הפסקול מעולה):
ויש הפתעה ב 5:18 (:
מנהלת פורום קולנוע וטלוויזיה ...•*•●✩●•*•... המקסימה של הפורום =^◡^= ♡
חבר מתאריך: 03.10.06
זה יהיה מצחיק אם בסוף שומדבר לא יישמע וכל ההשקעה תהיה לשווא טוב אולי זה לא כזה מצחיק.
לפחות יהיה לי מרוכז במקום באינטרנט כל השירים ההכי הכי מפסקולים שאוכל לשמוע אותם בכל מקום!
אניוואי, חלק שני- שירים עם מילים והכל.
מרגשים\עצובים:
שרק 2
טוב, מותר לי עוד שר הטבעות רק אחד?
מטריקס.
מולאן רוז', למרות שאני לא אוהבת מיוזיקלים, כל אחד צריך קצת רומנטיקה בחיים:
רובוטריקים 2
שמחים (אויש ההפרדה הזו כל כך שגויה אבל אין לי איך להפריד אותם אחרת...)
לפגוש את הרובינסונים.
שוליית המכשף #1
שוליית המכשף #2
עוד שרק 2 (זה חמוד. זה כמעט אוטומטית עושה לי מצברוח טוב)
לא רק בלונדינית (כנל עם השיר הקודם)
יום שישי הפוך (אהבתי את הגרסה)
ולקינוח שיר של טנשס די מהסרט אני מתה על ג'ק בלאק. הוא תמיד מצחיק אותי:
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי תבור - tar 21 שמתחילה ב "תודה...
כשראיתי את התגובה שלך..."
תנסה פעם לשמוע את Ride of the Val תוך כדי שאתה קורא בעיתון תיאור מפורט של נערים שיכורים רוצחים איזה אב לילדים, או אונס קבוצתי בנערה במצוקה. תראה איך אתה זורם בקלות למחשבות מאוד לא ליבראליות בקשר לטיפול בהם.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook