28-04-2012, 20:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.05.09
|
|
היי ערן.
הי , שבוע טוב.
ראשית לגבי המברשת אוויר ידידי אני לא אמרתי מילה רעה עליה.
אני אישית לא מכיר את הסט המדובר ואף פעם לא עבדתי איתו.
מה שכן ציינתי הוא הנושא של הדבל אקשן לעומת הסינגל אקשן כאשר ההבדל הגדול ביותר הינו היכולת בדבל אקשן לשלוט ברוחב הריסוס של הצבע מסילון צבע דק ביותר עד פיזור צבע רחב. כאשר האופצייה הזו בסינגל אקשן פשוט לא קיימת.
בשורה התחתונה כל איירבראש באשר היא כאשר יודעים לעבוד איתה ושומרים עליה כמו שצריך אין סיבה שהיא לא תעבוד כשורה.
ולעניננו..
ראשית עבודה יפה מאד אבל...
כאשר אני בניתי את הדיורמה הראשונה שלי של מלמת העולם השניה , בניתי אותה ביחד עם אשר שמואלביץ אשר בונה בעיקר דיורמות ולכן נחשב אצלי למעין ... "מומחה" לדיורמות.
הטיפים שהו נתן לי ברשותך אני ייתן לך.
ראשית הבנינים:
האבנים (הבלוקים של הבניין) בד"כ אמורות להיות צבועות בגוון אדום (לא זוכר את המס' צבע אבל אשר בטוח זוכר) כאשר עליהם עשיתי דריי בראש אפור בעדינות ע"מ ליצור את המראה הישן וכמובן ווש שחור בין האבנים.
הרחוב:
הרחוב פשוט נקי מדי. !!!
חסר לי בעין הרבה פסולת בנין כגון אבנים שנפלו מהריסות המבנה ועוד.
סה"כ תנסה לדמיין רחוב במלחמה , הכל הרוס.
עצתי לך מבחינת אבנים שזרוקות ברחוב הוא מה שאני עשיתי כאשר אשר אמר לי לעשות: לקחתי מוט מלבני של אוורגרין , אם תרצה אני יבדוק לך בדיוק את המידות (בערך 2 מ"מ על 4 מ"מ) צבעתי את כולו באדום שצבעתי את כל הבניין , חתכתי עם קאטר לבנים קטנות (הגודל לא משנה וגם לא הגימור , תחשוב שוב שמדובר בהריסות ושברים) , השלמתי את הצביעה אח"כ בנקודות החיתוך והדבקתי למשטח באופן אקראי שיראה אמיתי , לאחר ייבוש מוחלט מהדבק , דרך אגב השתמשנו פה בדבק פלסטי רגיל - דבר לבן ועבד יופי , עשיתי לכל העייסק שוב דריי בראש אפור בהיר הפעם טיפה יותר מושקע לדמות יותר אבק. כמובן שהוספתי בנוסף חול חתולים לדמות שברים וחצץ.
בשורה התחתונה מבחינת הצביעה , הווש , כל נושא הפיגמנטים שהשתמשת בהם נראה פשוט נהדר ומשוקע. רואים שהשקעת בנושא הצביעה והלכלוך של המבנים. אהבתי.
בכל מקרה דיורמה ראשונה היא דיורמה שבעיקר לומדים אז סה"כ נראה בסדר , רק תראה איך אפשר עוד טיפה לשפר למראה ריאליסטי יותר.
בהצלחה , וממתינים לראות המשך ידידי.
שבוע טוב.
נערך לאחרונה ע"י zamir-bo בתאריך 28-04-2012 בשעה 20:46.
|