23-03-2012, 16:08
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
עיסוק יתר בסטטיסטיקה - מתכון לאומללות...
משהו כמו 40% מנישואי החילוניים מסתיימים בגירושים, X% מבני הזוג "בוגדים" (וביננו? מבחינתך, כגבר, "בגידה" זה רק אקט מיני נכון? שהרי לו זוגתך הייתה בחורה "לא מינית" והייתה מבלה פה ושם בשיחות נפש "טיזריות" עם גבר אחר, לא היית רואה זאת כבגידה לא הפיכה), Y% מהגברים לפני גיל 45 יסבלו ממחלת לב/לחץ דם/סכרת; C% מהנשים עקרות ללא מרפא, D% מהגברים יש להם ספירת זרע אפסית; F% מהתינוקות נולדים עם מומים חמורים למרות כל הבדיקות - J% מההריונות מסתיימים בהפלה עקב בדיקות שנועדו לשלול מומים... אההה... ו T% מהגברים מקריחים ומשמינים...
חביבי - אם תתעסק בכל הסטטיסטיקות הללו, במקום להשתדל ולהתרחק מהן ע"י מקסימום פעילות יומיומית מונעת (אבל לא כזו שמשבשת את מהלך החיים עד לסכנה) גם לא תהיה מהחיים, גם תחיה בחרדות וגם, כמו שאמא שלי אמרה לי כשהייתי ילד: "מי שחושב על דברים רעים הם בסוף קורים לו".
בכלל: חרדות הן אחד הרוצחים השקטים של הכיף בחיים. מחלה כרונית נפוצה עד כאב.
וזה עוד בלי שנכנסנו לשלל הבעיות שאתה פותח להן את הדלת כאשר אתה נסחף לרכושנות פיסית ומינית כלפי נשים - מנסיון של מי שהיה הרבה זמן רווק פעיל, והרבה זמן נשוי - אתה פשוט מכין את הקרקע רק למפחי נפש... כל חפירה בחיי בחירת ליבך (אלא אם התחתנת עם בחורה שבאה מאי בודד) יוביל אותך לעוד חרדות, תסכולים או רף גבוה יותר של ציפיות שלא ניתן לממש ויצריכו ממך "פיצוי" ילדותי או נקמני... אחת תזרוק פעם איך החבר הראשון שלה היה אידיוט גמור, אבל הזיו-ים שלהם היו מהסרטים, אחרת תספר לך שפעם שתתה יותר מדי ומצאה עצמה בבוקר במיטה עם החברה הכי טובה ומי שהיה החבר שלה אז, שלישית תזרוק יום אחד שעשתה מין אנאלי עם כמה מהחברים שהיו לה, רביעית סתם תספר שבהתחלה נראיתה לה כל דבר חוץ מאשר מישהו שתתדלק עליו .... וכולן יכולות להעריץ את האדמה עליה אתה דורך.... לך לא לעזור מפני שתהיה כלוא במעגל קסמים אכזרי של רכושנות מצ'ואיסטית שלא ניתן לרפאה לעולם. אני מכיר כמה מערכות יחסים שהתפרקו בגלל סיבות כאלה, כולל נישואין עם ילדים ("נפרדנו פעם לחודש לפני עשר שנים ופתאום לפני כמה זמן היא מספרת לי באדישות שאיזה מישהו שפגשנו היא יצאה אתו לכמה דייטים בחודש הזה"). שום דבר מעבר לקבעון מטופש שהביא לפירוק ה"חבילה" הטובה ביותר שהמפרק יכל למצוא בחייו.
ואגב: "בגידות" שאין להן סיבה ומקור חקוק באבן נדירות יותר ממה שאתה חושב. אני עובד בענף עתיר נשים, רווקות ונסיעות עבודה. לא פגשתי אף פעם, בין שלל הבוגדות/עוקצות/מתפרפרות אף אחת שהתעוררה בבוקר במלון באילת באיזה כנס והחליטה שהיא מפלרטטת עם איזה נשוי אחר בהחלטה של רגע. הבוגדים/בוגדות הם כמעט תמיד אנשים שמגיעים למקום הזה או מעמדה של אנוכיות באופן כללי בחיים (סוג האנשים שיש להם דין הפוך לעצמם ולאחרים - קל לזהות אותם), מערכות יחסים לא מתפקדות או נטולות רגש וכו'. מעטים יחסית "בוגדים" מתוך תשוקה או חרמנות מלכתחילה. וזה אני אומר אחרי מעל עשרים שנה בעולם של "פוסט ילד" ואינספור שיחות עם אנשים במילואים, אוניברסיטא, עבודה, טיסות וכל מיני מקומות שבהם תופשים אדם כ"משיח על פי תומו" פה ושם.
|