04-03-2012, 05:22
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
השיר הזה פשוט לא ממריא וכך גם כל העשור המשמים הזה שלנו בתחרות.
שלוש דק' שבחיי, פשוט נשארות אותו דבר. מי שישמע את הבית השלישי יחשוב שהוא עדיין שומע את הבית הראשון.. :\
אני מהמר שנקבל בין מקום 13-ל18. אם נהייה בעשרייה הראשונה אני מזמין את כל חבריי הפורום לבירה עליי LOL
זה גם לא מסוג השירים שתשימו בנגן באוטו ותנגנו שוב ושוב, הוא נהייה מאוס כבר אחרי פעם אחת.
למה אנחנו לא יכולים להיות יצירתיים יותר כמו פעם ולהביא לאורויזיון שירים ייחודים שכה התאימו לו וכבשו את התחרות בגדול כמו "הללויה" ו"דיוה"? במקום זה אנחנו מקבלים כל שנה זבל טהור כמו השיר של להקת עדן שהיה השיר הכי גרוע שאי פעם שלחנו.. ועוד הוספנו על חטא ובחרנו להציג אותו דווקא שהתחרות נערכה בירושלים..
מאז 2000 ועד היום הדרדרנו יותר ויותר.. כמו הדבר הצורם הזה לאוזן שאמור היה להיות שיר שהסו קולד זמר הזה ליאור נרקיס הביא לתחרות, ומשם הכישלון ממשיך ב"לאייט דה קנדולס" המשמים, המביך והמאולץ של חדד. אפשר לציין גם את השיר החד גוני של דוד דאור עם האנגלית הקלוקלת שגם הוא לא המריא לשום מקום והיה קיצ'י מידי.
וב2007 שוב , נכשלנו בגדול עם השיר הכה מטומטם של טיפקס שהיה באמת מביך ברמות..
דווקא טיפקס.. להקה על רמה שהטביעה את חותמה במוזיקה הישראלית, בחרה ליצור שיר שלא ראוי אפילו לזרוק לפח כי אפילו פח הזבל עלול לשבות בזעם כי הזוהמה כבר גדולה אפילו עליו..
בעצם אתם יודעים מה? אני חוזר בי .. השיר של עדן הוא עוד יהלום לעומת "פוש דה בטון"..
ושלא אזכיר את 2009 שעשינו נסיון להכניס פוליטיקה לתחרות וקיבלנו שיר כל כך גרוע ומאולץ שאפילו לא ראוי שאכתוב את שמו כאן..
הפנינות היחידות של העשור האחרון דווקא באו מיוצאי כוכב נולד, עם השירים המצויינים והביצועים העוד יותר מצוינים שבועז מאודה ושירי מימון הביאו לתחרות.
עושה רושם שהקודקודים שם למעלה שאמונים על בחירת השירים כבר לא באמת מאמינים ביכולות שלנו לחזור לימי התהילה של 98 ו79 78, ובוחרים לא לאמץ את המוח ולנסות להיות מקוריים ויצירתיים בתחרות שבה שם המשחק הוא ייחודיות. . והתוצאה? ישראל שולחת שנה אחר שנה שירים שנועדו לכישלון מראש..ואני חושש שהשיר הנוכחי המיועד של izabo, לא שונה מכך.
לסיכום? אני אומר שכבר עדיף לסגור את הבסטה ולהודות שנכשלנו. חבל על הזמן, התקוות והכסף שנשפך.
ונקודה למחשבה - בכל שלושת השירים שזכינו בעבר, כולם היו בשפה העברית בלבד.
חלאס עם ההתחנחנות והנסיון להכניס אנגלית וערבית לשירים שלנו. זה לא עובד! נקודה! מה שווה האורווזיון הזה אם כל מדינה לא שרה בשפת המקור שלה? ברגע שהפסקנו להיות גאים בשפה שלנו, נכשלנו.
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 04-03-2012 בשעה 05:51.
|