24-02-2012, 21:11
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
חיפוש מקורות מימון לסטודנט בחו"ל
שלום, הסיפור הוא כזה:
חבר קרוב שלי התקבל ללימודי PPE באוניברסיטת אוקספורד לשנת הלימודים הקרובה (תואר ראשון), מיותר לציין כמה הבן אדם מבריק, חד ומצטיין בכל תחום אפשרי (אני אומר את זה בצורה הכי אובייקטיבית שאפשר), בעל רזומה מרשים מאוד לבחור צעיר בן 22. כמו כן לתוכנית התקבלו כמה עשרות אנשים מתוך 8000 (!) מועמדים.
בקיצור העניין הוא כזה: התשלום לאוניברסיטה + מחייה מסתכם במשהו כמו 160K שקל לשנה, מצבו הכלכלי לא כל כך טוב (בלשון המעטה) והוא מחפש מקורות מימון (חוץ מהלוואות מהאוניברסיטה כיוון שהוא לא עומד בתנאים לקבלת הלוואה כזאת), חשבתי על האפשרות בשבילו אולי להתחייב לעבוד באיזשהו תאגיד/פירמה/חברת ייעוץ תמורת עזרה פיננסית משמעותית, האם אתם מכירים כזאת אפשרות? באופן כללי, כל עצה בתחום תתקבל בברכה.
המצב הוא די נואש כיוון שהוא כרגע לא יכול להוכיח לאוניברסיטה שיש לו את היכולות הכלכליות לממן את התואר ויש לו עוד כמה חודשים להוכיח להם את זה, אחרת הוא פשוט לא מתחיל ללמוד וזה יהיה בזבוז רציני (בזבוז להתקבל לתואר כל כך מבוקש וליפול בדרך בגלל מצב כלכלי).
באמת שאשמח לכל עצה / עזרה / טיפ / הושעה. אפשר להשיג אותי גם במייל: nissan.el@gmail.com
תודה לכם!
|