11-01-2012, 09:33
|
|
|
חבר מתאריך: 07.06.03
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי בן אור
אתה לא צריך לבצע שינויים על מנת שהוא יעבוד, זה פשוט עוד משחק
בעבר ניסיתי ושיחקתי ברומים, כרגע אני עם אותו רום כבר כמעט חצי שנה כי נמאס לי לשחק
אתה עדיין צריך לשחק עם המכשיר כדי שהוא יעבוד טוב. זה שמצאת רום שעובד לך לא סותר את העובדה הזו.
לגבי העבודה החלקה של התוכנות, שיחקתי עם מכשירי איפון (4 לא 4S) ולא ראיתי הבדל, אני מכיר כאלו שטוענים שאנדרואיד יותר מהיר וכאלו שטוענים שאיפון יותר מהיר
נכון, ובגלל זה רק הגבתי לטענה שלך שאייפון הוא מכשיר חלש.
לגבי ה"סורק מדיה", אתה מדבר על האיקון שעולה כאשר מחברים מחדש את כרטיס הזיכרון? זה אחד הנפלאות שמתרחשות כי יש כרטיס זיכרון זה לא עונג גדול אבל זה באמת מפריע?
כן, זה ממש מפריע. במיוחד כשיש לך בסה"כ עשר אפליקציות על המכשיר וכמה תמונות. המחשב שלי עולה יותר מהר מהגלקסי שהיה לי.
ב 4 ו 4S הנעילות של אפל עדיין קיימות, ה BT לא מאפשר להעביר קבצים, אתה לא יכול להתקין איזו תוכנה שאתה רוצה, אתה חייב את ituns בשביל להעביר קבצים ועוד שטויות
נכון. אי אפשר להתקין מה שרוצים. זה חיסרון, אבל חיסרון שאני מוכן לחיות איתו, בתמורה למכשיר שעובד טוב (יותר טוב מהאנדרואיד שהיה לי, בכ"א).
רק התקשורת קוראת למכשירים iphone killer, אולי זה רק אני אבל לא ראיתי חברה שמצהירה שהמוצר שלה הוא iphone killer אלא סיקורים שאומרים על מכשיר שהוא iphone killer
וסדרת הנקסוס מקבלת עדכונים שוטפים מגוגל, לסמסונג היה את ה nexus s שקיבל ועדיין מקבל עדכונים שוטפים ועכשיו יש להם את ה galaxy nexus (מכשיר ICS ראשון עם שם זוועתי במיוחד)
יפה - הנקסוס מקבל עדכונים שוטפים מגוגל. אבל מה עם מכשירים שהם לא של גוגל? סטייל גלקסי? בכל הזמן שהיה לי אותו, סמסונג לא טרחו להוציא עדכון אחד (אסייג ואומר שלא הופיע עדכון בKies).
ואם בעדכונים אנחנו מתעסקים: כאשר אתה מתקין רום אחר / מתעסק בקרביים של המכשיר, אתה עלול להיתקע עם בריק (קרה לי, לא מצב נעים בכלל) שידרוש ממך להגיע למרכז שירות בשביל תיקון (שכמובן לא מכוסה באחריות) - וגם אז, אף אחד לא מבטיח שיוכלו באמת לתקן את המכשיר. באייפון אתה פשוט עושה ריסטור דרך אייטונס.
|
|