28-12-2011, 22:33
|
|
|
חבר מתאריך: 29.05.06
|
|
שים לב למה כתבתי והרעיונות שהצגת, הצגת רעיונות יקרים ברמת המיליארדים.
שוב אני חש שאתה מתעלם מדברי.
אין ספק שאפשר- אם מבינים שמדובר במחיר גדול! אני לרגע לא טענתי שלא ניתן לסגור בסיס ולהעביר את יכולותיו למקום אחר, אפשר בהחלט -זה עולה מיליארדים.
אני התנגדתי לדבר אחד שניתן היה להבין בין השורות שלך, ואני לא בטוח שהבנת אותו עדיין למרות ההערה שלך על הזנקות שמטבע הדברים לא אגיב עליה, רק אשלח אותך לבדוק מה עושים בארה"ב במקומות שיש שדה אזרחי יחד עם צבאי ויש שם הזנקה רמז- למטוסים המוזנקים אסור לטוס לכיוון מטרות האויב, מותר להם לטוס בתחילה רק לנקודת העזיבה האזרחית המאושרת...מזל שאין להם שם מלחמות, מה אני אגיד לך..בארץ זה כמובן לא מצב אפשרי...)
הדבר הזה שאני התנגדתי אליו זה לחשוב שמדובר בפיתרון קל כי "זה נעשה בהרבה מקומות בעולם" , לא, זה נדמה לנו מבלי לרדת לפרטים הקטנים שזה נעשה בהרבה מקומות, אבל את אילוצי חיל האויר הישראלי והדרישות מחיל האויר הישראלי אין באף מקום בעולם, ולכן זה פשוט לא אותו דבר, הדוגמאות אינן ישימות (מעבר לטיפים כאלו ואחרים שתמיד טוב ללמוד..)
אני לחלוטין מקבל את הצד השני של דבריך, שהדבר אפשרי אם רק רוצים. אפשרי בהחלט, עכשיו צריך לשלם את המחיר הכבד. או בבטיחות, או במבצעיות או בכסף רב בכדי לאפשר לחיל האויר להתארגן לעניין. בלי לשלם מחיר גדול באחד מהתחומים (בוודאי שלא בכולם יחד) העניין לא אפשרי.