לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-10-2011, 10:06
צלמית המשתמש של טוסטר משולשים
  טוסטר משולשים טוסטר משולשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.11
מידע תאונה והפקרות ללא בושה.

היום בשעה 05:15 נסעתי בכביש 6 לכיוון צפון , לפתע זיהיתי רכב שעף מהכביש בנתיב הנגדי ופגע בעץ.
כמובן כאזרח ישר ובדאגה לחיי אדם מיד חפשתי אפשרות לחצות בכל דרך לנתיב הנגדי כדי שאוכל לתת סיוע לנפגע .
ואכן מצאתי מעבר ביטחון לא הרחק מהמקום והגעתי במהירות כדי להגיש עזרה,במקום גיליתי נהג שנפגע בגבו , סובל ממחלת סוכרת , ולחץ בחזה.

הזעקתי את מד"א ואת המשטרה למקום ולאחר כחצי שעה הגיע מד"א לתת טיפול ראשוני לנפגע ,אחרי מס' דקות פונה הנפגע להמשך טיפול .(והמשטרה לא הגיע עדיין ).

עם תחילת הפינוי הגיע סייר של כביש 6 וביקש את המפתחות של הרכב הנפע כדי לפנותו מהאיזור , שאלתי אותו האם הוא מתכוון לחכות למשטרה כדי שתראה את זירת התאונה ? הוא ענה לי כך : " אותנו לא מעניין כלום חוץ ממזומן ושלא יהיו פקקים " .

ואני שואל מס' שאלות :

1. מדוע לקח למד"א להגיע לזירה חצי שעה ?
2. מדוע המשטרה לא הגיע לשטח בזמן הראשוני או לכל היותר עם מד"א ?
3. האם סייר של כביש 6 יכול לקחת את החוק לידיים ולהחליט שלא מחכים למשטרה כפי שמחייב החוק.

מיותר לציין לתדהמתי שאף אחד גם לא עצר לסייע עם הגעתי הראשונית והורגשה אדישות שאינני מכיר כמותה.

חבל שההתנהלות של אותם גופים מתנהלת בכזו הפקרות של חיי האדם והחוק כמובן.

מקור : אני !

השמאלני אינו לומד מן ההיגיון אלא מן הקטסטרופה. הוא אינו פותח מטריה למראה שמים מעוננים, אלא נרטב תחילה ואז לוקה בדלקת ריאות.

נערך לאחרונה ע"י טוסטר משולשים בתאריך 27-10-2011 בשעה 10:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-10-2011, 10:50
צלמית המשתמש של _A_S_
  _A_S_ _A_S_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
ההתנהגות הזו די נפוצה מסתבר...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טוסטר משולשים שמתחילה ב "תאונה והפקרות ללא בושה."

קרה לי מקרה דומה שבו נסעתי עם אבא שלי ביציאה מראשון לציון (412), פתאום, רכב מלפנינו איבד שליטה והתהפך לאי תנועה שבין הנתיבים, הכל שם מלא עצים ושיחים.

אף אחד מהרכבים שהיו לידנו ומאחורינו לא טרחו לעצור... למעשה, גם לאבא שלי (שנהג) לא הייתה כל כוונה לעצור אלמלא הכרחתי אותו בצד ימין וחציתי את הכביש לכיוון הרכב... למזלנו, איך שהגעתי, הנהג קפץ ונעמד בתוך הרכב שהיה על הצד ונראה שלא נפגע אבל קצת המום... התקשרנו למשטרה ועזרתי לו לצאת מהרכב ועזבתי לאחר שווידאתי שהבן אדם עדיין מחובר למציאות.

אני לא חושב שזו אדישות... פשוט פחדנות.
לדעתי אין בכלל הרבה אנשים באוכלוסיה שיהיו מוכנים לעצור לרגע את החיים שלהם ולדחוף את הראש לתוך רכב שבזה הרגע עבר תאונה....

כל הכבוד לך ואני גאה להיות אחד כזה בעצמי.
ישן 27-10-2011, 13:49
צלמית המשתמש של שמולביץ אשר
  משתמש זכר שמולביץ אשר מנהל שמולביץ אשר אינו מחובר  
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש

חבר מתאריך: 01.02.09
Facebook profile
אכן, לא תקין.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי טוסטר משולשים שמתחילה ב "תאונה והפקרות ללא בושה."

איני יודע מה הסיבה האמיתית לכך שכוחות ההצלה איחרו למקום התאונה.
האחרייות על התנועה בכביש 6 היא באחרייות מתנ"א (משטרת התנועה הארצית). אני יודע שכל ניידת הנדרשת להכנס לכביש אגרה, חייבת לקבל אישור מיוחד מגורמים בכירים, איני יודע אם למתנ"א יש "אישור גורף".
אני מציע להעלות את השאלה הזאת בפני דובר אגף התנועה.

אתר אגף התנועה http://www.police.gov.il/mehozot/ag...es/default.aspx דף הפייסבוק הרשמי של אגף התנועה בניהול פקד זיוון פריידין.
תיאורמשטרת ישראל - אגף התנועה
אתר אינטרנטhttp://www.police.gov.il/mehozot/agafTnu
לפעמים תחושת הזמן, קצת "מזייפת" במצבי לחץ, ופרק זמן של מספר דקות, נראה כאילו עבר זמן רב.
כל השיחות במערכת הקשר מוקלטות, כך שניתן לדעת מתי התקבלה ההודעה על התאונה. מתי הניידת הרלוונטית קיבלה את ההודעה ומתי היא היגיעה למקום (בכל ניידת יש מערכת GPS לאיתור ומיקום).

לגבי התנהגות הסייר של כביש 6, התנהגות תמוהה, ראוי לקבל את תגובתם לכך.

ישן 27-10-2011, 14:45
צלמית המשתמש של טוסטר משולשים
  טוסטר משולשים טוסטר משולשים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.05.11
אשר שלום...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי שמולביץ אשר שמתחילה ב "אכן, לא תקין."

מה שכתבת אכן יעזור לטיפול ראוי ועל כך תודה מראש.....לגבי הזמנים אינני מסכים איתך למרות שאני מכיר מקרוב את תחושת הזמן כשלחוץ.

בעברי פקדתי על צוות חילוץ ומתוך הרגל אני לוקח זמנים תמיד כשאני מגיע לארוע כזה או אחר.

אני מבין שלך יש את הקשר הנכון לבדוק את נושא מתנ"א ואת האחריות לזירה ושמירה עליה עד לבואו של בוחן תנועה.

אשמח אם תעזור בנושא אפילו ברמת הבדיקה לגבי זמנים , והאם אותו סייר עבר עברה פלילית בכך "שמחק" ראיות.

תודה .

השמאלני אינו לומד מן ההיגיון אלא מן הקטסטרופה. הוא אינו פותח מטריה למראה שמים מעוננים, אלא נרטב תחילה ואז לוקה בדלקת ריאות.

נערך לאחרונה ע"י טוסטר משולשים בתאריך 27-10-2011 בשעה 14:47.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר