27-09-2011, 13:22
|
|
|
חבר מתאריך: 28.01.08
|
|
פרצו לי לבית
הב** ****ת פרצו לי שלשום לבית. ואם זה לא מספיק, זאת פעם שלישית שפרצו לנו לבית..
הגעתי הביתה ב14, ראיתי שהכל הפוך.. צעקתי : "יש מישהו למעלה?! "אף אחד לא ענה..
יצאתי מיד לחצר, שיחררתי את הכלבה שלי מהרצועה והכנסתי אותה פנימה. במקביל לקחתי סכין מטבח חדה במיוחד ואפילו בדקתי אותה לרגע אם היא יציבה מספיק ולא מתעקמת מדי בעת חדירה.
עליתי לאט במדרגות עם סכין בשלוף, מנסה להיות מוכן לכל תרחיש.. הורתי לכלבה שלי לעלות למעלה לפניי בזמן שאני צופה עליה. ידעתי שאם יש משהו, היא ישר תנבח וכך אני יהייה מוכן יותר להסתער עליהם. היא הסתובבה בקומה והתנהגה כרגיל. המתח טיפה ירד אבל עדיין הייתי דרוך עם הסכין מונפת כלפי מעלה, עליתי וסרקתי חדר אחרי חדר. הפורצים כבר ממזמן הלכו..
פעם ה"טרנד" של הגנבים היה לפרוץ בלילה שאתם ישנים, היום יותר ויותר עושים זאת בבוקר שכלכם בעבודה ובבית ספר. הרבה יותר בטוח מבחינתם, לא צריכים להסתכן שתתעוררו באמצע הלילה. מגיעים מוקדם בבוקר ויש להם כמה שעות טובות לעשות חגיגה.
בין 9 בבוקר לשתיים בצעריים הם נכנסו. אני גר בבית פרטי בשכונה שנחשבת אמידה עם אנשים שלרוב אפשר למצוא אצלהם לא מעט מה שקורץ לחלאות האלה.
הם נכנסו, נטרלו את קווי הטלפון שנמצאים בחוץ לבית ובכך גם נטרלו את האזעקה.
הגיעו לחלון החדר שלי מהחצר, איך שהוא חתכו את הסורגים, ונכנסו פנימה מהחלון.
החרות האלה הפכו את כל הבית. והם חיפשו כסף במקומות שלא תאמינו בכלל.. בתעלה של המזגן, הם הוציאו את הרשתות של הקולט אדים וחיפשו בפנים אם הסתרנו כסף, פתחו את המקררים והמקפיאים וחיפשו כסף בפנים והזונות אפילו את המעט שלסגור את הדלת של מקפיא לא עשו וחצי מהבשר היקר שאבא קנה לחג הלך.. הפכו את החדר של אחותי, של אחי, של הורי, עלו לעליית גג והפכו הכל שם. לראות תמונות ילדות של הוריי ותעודות בית ספר של אחי פזורות בכל עבר.. תמונות של הסבים המנוחים שלי זרוקים על הרצפה.
גנבו לאבא שלי כמה בקבוקי קוניאק יקרים שהחזיק. בקבוקים שעדין לא הוציא מהאריזה כדי שהחלאות יוכלו למכור בשטחים.
אין דבר קשה יותר מלדעת שמבצרך שלך נשדד ולראות את הפנים השבורות של המשפחה שלך. את אחותי בוכה שהיא רואה שהחדר שלה הפוך.. גנבו לנו תכשיטים ובשמים. שרשרת מסבתא המנוחה שאחותי קיבלה, שרשרת עם ערך סנטימנטלי גבוה שאחי קיבל בבר מצוה.
והמשטרה הבלאי הזאת שלנו.. אם אתה לא בן של אריסון או מקורב של ראש מחוז ירושלים אז תשכח שינקפו אצבע.. השוטר הגיע, בדק את החלון של המקלחת למעלה חלון שממנו הסקנו תחילה שפרצו, אמר שהוא רואה טביעות של כפפות (מה שהתגלה מאוחר יותר כשקר של האפס הזה כדי שיוכל ללכת מוקדם) ואמר שאין מה לעשות והלך. בדיוק חמש דקות על השעון והלך.
אם האפס הזה היה טורח לרדת למטה ולעשות בדיקה נורמלית היה מגלה את מקור הפריצה ואולי גם מוצא טביעות אצבע. אבל בסדר.. בגלל השוטרים החבשנים האלה שכמותו שאני רק מאחל שגם הבית שלהם יראה פריצות,והרבה, הגנבים האלה חופשיים ואולי מחר מי יודע, יבקרו אצלכם.
חבר'ה, הגנבים האלה לא טיפשים. הם יודעים יפה מאוד לעקוף אזעקה ולהוריד סורגים ודלתות בשביל להיכנס. אל ואני מדגיש אל תהיו חכמים על המערכת ותחזיקו כסף בבית. אני אומר לכם, הם מכירים וראו כבר את כל המחבואים האפשריים ומכירים הכל. אפילו בקלמרים של הבית ספר הם חיפשו לנו כסף. הוציאו לאבי את הסוליות בנעליים וחיפשו כסף בפנים.
אז סביר להניח שאם יש לכם כסף בבית, הם ימצאו אותו. יש בנק שימו בבנק. אחרת , אל תבכו לאף אחד.
תחושה קשה.. הרסו לנו את החג.. הרסו לנו את השבוע.. את החודש..אבל נתגבר.חייבים. החיים ממשיכים.
יש לי הרגשה שזה לא פעם אחרונה. ושזה יקרה עוד פעם, אל תתפלאו אם תשמעו שחוק דרומי יושם באיזה בית קט ברחובות.
כמה בהמה אפשר להיות.. כמה נמוך אפשר לרדת ובמקום להוציא את התחת שלך ולעבוד, אתה גונב מעמלם הקשה של אחרים.
שהמשטרה שלנו נראית כמו שהיא נראית ומערכת המשפט נראית כמו שהיא נראית, זה רק עניין של זמן עד שהחבר הבא בפרש פה, יפתח אשכול דומה.
נערך לאחרונה ע"י -TsAcHi - בתאריך 27-09-2011 בשעה 13:51.
|