27-09-2011, 03:17
|
|
מנהל "מה שבכיפה" בדימוס,מו"ס במיל',וסטודנטים בשוטף
|
|
חבר מתאריך: 10.06.05
הודעות: 2,444
|
|
תלוי באיזה דג מדובר.
אם זה קרפיון,לדעתי הכי טוב בסגנון הגפילטע המסורתי,כלומר,לבשל אותו עם מים,גזר,בצל,מלח,סוכר ופלפל שחור במשך כשעה. למתכונים ספציפיים-עיין בגוגל.
אם זה סלמון,אנחנו עשינו פעם בתנור,שמנו 2 שיני שום וחצי לימון בתוך הראש (אתה יכול להכניס את זה מהפה או מאחור),שימנו את הדג בשמן זית,עטפנו בנייר כסף,ובתנור בחום גבוה לכ20 דקות. תתפלא,זה אפילו יוצא טעים.
בהצלחה.
|