08-09-2011, 23:08
|
|
L'enfer, c'est les autres
|
|
חבר מתאריך: 21.11.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "במה צפיתם השבוע? אשכול הסדרות והסרטים השבועי לתאריכים 5.9-11.9"
יבש פה השבוע.. אז ככה:
ג'יין אייר (2011 - נראה לי שהיו כבר כמה עיבודים סרטים וסדרות מאז 1847 אז שוחרר הספר)
לא רע בכלל. טירות, נופים, ומבטא בריטי. כמו שאני אוהב. השחקנית הראשית (מיה ווסיקובסקה) די
מכוערת, או לפחות בעלת פנים מטרידים. מפריע לצפיה, אך מוסיף לאמינות המשחק. הנטייה של הבמאי
להפוך סצינות מסויימות לכאלו הלקוחות מסרטי אימה קצת מטרידה, במיוחד שמדובר במניפולציות זולות
של הפחדת הצופים. לא ברור למה זה קורה בסרט. אילולי זה היה קורה בתחילת הסרט, הייתי יכול
לחשוב שזה כדי להעיר את הצופים שנרדמו לצלילי הכינורות. מדהים.
ציון: שלוש וחצי תסרוקות מתוך חמש.
Burlesque
סרט זיבלון שמנסה להיות מחזמר, אבל לא מעיז. כדי לפנות גם לכאלו שלא מסוגלים מחזמר. וחבל.
מעבר לזה, נותן את הסחורה המצופה והמוכרת מ5990559 סרטים בסגנון; נערה מגיעה משום מקום
לעיר הגדולה, כובשת את המקום הראשון על הבמה, מוצאת את אהבת חייה, מצילה את העולם והופכת
לזמרת מפורסמת בו זמנית. מי אמר חופשיות על הבר ולא קיבל. כריסטינה מעצבנת כמצופה, ושר, נו
טוב. להגיד שהיא זקנה היה עניין מקובל בניינטיז. אני מניח שהיום זו רק רוחה ששרה. ולא רע אגב.
יחסית לצרחות של מגעילרה כל דבר יחשב טוב.
ציון: 2.5 פאות קארה בלונדיניות. ואל תקראו לי הומו. אגב, היה מגיע לו הרבה יותר אם רק היו נמנעים
מהפי-אנד דביק וסמיך כל כך.
נערך לאחרונה ע"י זיו בתאריך 08-09-2011 בשעה 23:11.
|