04-09-2011, 10:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.04.02
|
|
כזכור, אפילו מרזל וחבריו הקימו מאהל בשד' רוטשילד אלנבי
הסיבות בהתחלה היו שונות, אבל גם זה קרה.
שד' רוטשילד משני צידיו (שינקין והגרורות בואכה לינקולן והגרורות) מפוצץ בדיירים דתיים וכמה (לא יודע כמה) מהם השתתפו במחאות הראשונות.
לא מעט ימניים הקימו אוהלים ומשעברתי שם לפני חודשיים, חודש ואפילו לפני שבועיים, זיהיתי את המסכנים.. אמנם מדובר גם בהרבה טרמפיסטים והזויים, אך מקומו של הימין גם הוא לא ממש נפקד באוהלי רוטשילד.
גם המאהל בשכונת התקוה לא ממש שמאלני, הא? (גם המחאה בשכונת ג'סי כהן שבחולון אינה בדיוק משופעת בשמאלנים, אלא במסכנים קשי יום כמו חלק נכבד מהימין..לצערי)
אני חושב שעדיף להתמקד בחוליים שנצברו במהלך השנים בחברה הישראלית באשר היא, מבלי להתייחס מידי לרקע של דפני או בשלד המחאה.
עובדה, שמאז מחאת הקוטג' קרו דברים, ירדו מחירים והחשש ממשיך לכרסם בהנהלות של לא מעט חברות ובעלי ההון.
שנים שאני חושב שאני "פראייר" בבואי לקנות מצרכים ברשתות השונות והשלמתי עם זה.. אבל לא עוד. עכשיו המודעות למחירים בוערת בי ואם המחיר נראה לי הזוי, אני לא קונה!
למרות שעיסוקי בנדל"ן, אני ער מאוד למכירי השכירות בת"א שהם חזיריים ברמת על, אבל כפי שכבר כתבתי, מי שרוצה להתגורר בתל אביב שישלם. (כמו בכל עיר מובילה בעולם)
קצרה היריעה. לדעתי כבר מתחיל להשתפר, כבר הבעיות מחלחלות להנהגה והמשפחות החזקות במשק ועוד היד נטוייה.
המחאות תמשכנה ברשת ללא ספק, יתכן שנראה גם מחאות דומות כמו במוצ"ש האחרון בעתיד ויתכן.. יתכן שהמחאות הבאות תהפוכנה לאלימות ומכאן הגלישה לאנרכיה קצרה מאוד.. לא עלינו.
אני מתמקד בחוסר הצדק החברתי וממש לא איכפת לי מי מוחה ואיפה.
עריכה:
וממש לא איכפת לי אם המוחים הם שמאלנים, ימניים, צ'רקסים או שהובאו בטיסות שכר מסקנדינביה.
נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 04-09-2011 בשעה 10:58.
|