לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #7  
ישן 13-08-2011, 16:35
צלמית המשתמש של MONOCHROME
  משתמש זכר MONOCHROME MONOCHROME אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.06.06
הודעות: 2,085
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי גרייניק שמתחילה ב "בתוך הרביולי יש גבינה."

ממליץ לשדרג עם פטריות ושמנת.

המצרכים: (על כל 500 גרם רביולי)

1 חבילת פטריות שמפניון
1-2 כפות שמן (עדיף זית)
1 מכל שמנת לבישול 15%
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל
גבינת פרמזן מגוררת

הכנה:

שוטפים היטב ופורסים את הפטריות, מטגנים בשמן במשך 15-20 דקות (או עד לקבלת גוון מטוגן) במחבת גדולה או בסיר "סוטאז'", במקביל מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן ומסננים מהמים, מוסיפים לפטריות את השמנת, אגוז מוסקט, מלח, ופלפל, מבשלים במשך דקה-שתיים, מוסיפים את הרביולי, מקפיצים בעדינות כדקה ומגישים. ניתן לפזר מעל שבבי פרמזן.

בתאבון!
_____________________________________
"אין זו סבלנות לשאת את שאתה יכול לשאת בסבלנות. סבלנות היא לשאת את שאינך יכול לשאת."

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #13  
ישן 14-08-2011, 12:10
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי גרייניק שמתחילה ב "אגב..."

בבקשה:

מצרכים:
רבע כוס שמן זית
בצל אחר, קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
(לא חובה: עשבי תיבול - אורגנו, טימין, מרווה או רוזמרין)
(לא חובה: חצי כוס יין אדום - בשום פנים ואופן לא "יין פטישים" צה"לי!!!)
3 עגבניות גדולות ורכות
חבילת רסק עגבניות
פלפל שחור ומלח

קלף את העגבניות ע"י השרייה במים רותחים. חצה אותן, רוקן את הזרעים וחתוך לקוביות קטנות או שתגרד בפומפיה גסה.
חמם את השמן, הבצל והשום (ועשבי התיבול, אם אתה מוסיף) על אש נמוכה מאוד, עד שהבצל נהיה שקוף (זהירות שהשום לא יישרף).
הוסף את העגבניות החתוכות/מרוסקות והגבר את החום (אש בינונית). לאחר הרתיחה, הוסף את רסק העגבניות (והיין, אם החלטת להשתמש), פלפל ומלח לפי הטעם. בשל עד למידת הסמיכות הרצויה.

שדרוגים:
ניתן להוסיף זיתים /פטריות/צנוברים, לאחר הוספת העגבניות ולפני הרסק.
אפשר להוסיף קצת פלפל חריף קצוץ דק (או רוטב צ'ומה).



בתאבון!
_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il


נערך לאחרונה ע"י shlomz בתאריך 14-08-2011 בשעה 12:13.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר