14-08-2011, 12:10
|
מנהל פורום מילואים (במיל.)
|
|
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
|
|
בבקשה:
מצרכים:
רבע כוס שמן זית
בצל אחר, קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
(לא חובה: עשבי תיבול - אורגנו, טימין, מרווה או רוזמרין)
(לא חובה: חצי כוס יין אדום - בשום פנים ואופן לא "יין פטישים" צה"לי!!!)
3 עגבניות גדולות ורכות
חבילת רסק עגבניות
פלפל שחור ומלח
קלף את העגבניות ע"י השרייה במים רותחים. חצה אותן, רוקן את הזרעים וחתוך לקוביות קטנות או שתגרד בפומפיה גסה.
חמם את השמן, הבצל והשום (ועשבי התיבול, אם אתה מוסיף) על אש נמוכה מאוד, עד שהבצל נהיה שקוף (זהירות שהשום לא יישרף).
הוסף את העגבניות החתוכות/מרוסקות והגבר את החום (אש בינונית). לאחר הרתיחה, הוסף את רסק העגבניות (והיין, אם החלטת להשתמש), פלפל ומלח לפי הטעם. בשל עד למידת הסמיכות הרצויה.
שדרוגים:
ניתן להוסיף זיתים /פטריות/צנוברים, לאחר הוספת העגבניות ולפני הרסק.
אפשר להוסיף קצת פלפל חריף קצוץ דק (או רוטב צ'ומה).
בתאבון!
נערך לאחרונה ע"י shlomz בתאריך 14-08-2011 בשעה 12:13.
|