לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-08-2011, 23:41
  מיכאל חי מיכאל חי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.10
אריאל זילבר: הזמינו אותי למחאה, והתחרטו...

אחרי הזמרת מרגלית צנעני הגיע תורו גם של הזמר אריאל זילבר להתייחס לגל המחאה שפוקד את ארצנו.
זילבר מספר לערוץ 7 שהוא הוזמן לשיר בפני המפגינים בתל אביב, אבל ההזמנה בוטלה ואולי לא במפתיע, "הם ביקשו שאופיע שם, הייתי הרי בעבר חבר בלהקת תמוז, יחד עם מאיר ישראל ושלום חנוך. הבנתי מייד שזה פוליטי, שהכול זה נגד ביבי, זה לא מצא חן בעיניי. אמרתי להם שאם אני אופיע אני אדבר דברים טובים על ביבי ועל אטיאס, מאז לא שמעתי מהם".
בראיון לערוץ 7 אומר זילבר, כי אין ספק שמדובר במחאה שמאלנית, "אטיאס הוא שר שיכון מצוין, הוא מנסה להוזיל מחירים ולמכור אדמות מנהל בזול. אסור לזרוק אותו. גם ביבי, יש לו אולי דברים גרועים אבל גם טובים. זו מחאה שמאלנית".
זילבר סבור שבעיית הדיור קיימת אבל אסור להפוך אותה למאבק פוליטי, "בעקרון זו מחאה צודקת בהחלט, כל עוד היא עוסקת בעניין דיור. לאנשים באמת קשה למצוא דירות. הבת שלי צריכה לגור בירושלים ולא מוצאת דירה. אבל היום צריך לעסוק באיחוד השורות ולא בפילוג. אני משתדל בפעילותי האומנותית לא לעשות שום דבר נגד אלא רק בעד, לאחד כמה שיותר את השורות".
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/223817
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:56

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר