לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-07-2011, 00:15
  אלכסנדר סיקסטוס אלכסנדר סיקסטוס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.11
שחקים אע"מ ועוד שאלה

טוב, אז אולי מישהו קרא את האשכול הזה שבו שאלתי בנוגע לחבצלות ושחקים (ואולי באשכול הזה מישהו יגיב לי ). בכל מקרה היו כמה התפתחויות, ולכן יש לי כמה שאלות:

טוב אז אחרי די הרבה מאמץ הסכימו לתת למלא שאלון רק למסלול שחקים אע"מ (אני עם קב"א 54 ודפ"ר 70, בכל מקרה אני עדיין אלחם על האפשרות למלא שאלון גם על חבצלות). אשמח אם קצת יפרטו על המסלול מן המותר, אבל השאלה העיקרית שלי היא האם המסלול הוא מודיעיני והאם יש בו התעסקות יחסית גדולה יותר משאר המסלולים במדינות ערב וכדומה.

ד"א, בשיחה עם הפקידה של מודיעין נאמר לי ש"בשכלול הנתונים שלך החלטנו להביא לך למלא שאלון רק לשחקים אע"מ" - עכשיו חוץ מדפ"ר וקב"א איזה עוד נתונים יש להם עליי לעזאזל? זה די תיסכל אותי כי היא לא בדיוק אמרה, וחבר שלי שההבדל ביני לבינו הוא רק הדפר (לו יש 80 ולי כאמור יש 70) קיבל אפשרות למלא שאלונים לכל המסלולים (חבצלות וכל מסלולי שחקים). למישהו יש רעיון? קרה משהו דומה?

ולכל מי שתוהה, הציונים שלי יותר גבוהים מהציונים של חבר שלי (אני עושה 5 יחידות באנגלית, מתמטיקה, מחשבים וביולוגיה והציונים שלי בסביבות ה90+), אני לומד לפסיכומטרי ואני בעל מוטיבציה גבוהה מאוד, ולכן כל העניין ממש תיסכל אותי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-07-2011, 00:27
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אלכסנדר סיקסטוס שמתחילה ב "שחקים אע"מ ועוד שאלה"

תמשיך להציק להם. זה לא יזיק. אם תציק להם מספיק, אולי יתנו לגשת לשאר המסלולים בשחקים.
יכול להיות שזה באמת תלוי בדפ"ר, ואז אתה בבעיה. לפעמים יש אנשים שעושים את המבחנים של הצו הראשון שוב, אבל כנראה שצריך סיבה ממש מיוחדת כדי שיאשרו לך דבר כזה. אתה יכול לשאול את המשתמשת chatulim; אומרים שהיא התעסקה בדברים האלה.\

לגבי אע"מ - המסלול מודיעיני (ולא טכנולוגי), כמו שאתה יכול לראות באתר צה"ל:
https://www.aman.idf.il/Modiin/Masl...570&docId=72277
כמו שכתוב שם, המסלול הזה מכניס אותך לגוף המכונה המרכז הלאומי למודיעין ולהתרעה ביחידה 8200.
כתוב שם גם ש"במהלך הקורס ישולבו גם לימודי שפה, אשר ידיעתה חיונית לכל המבקש לעסוק בנושא ההתרעה המודיעינית במדינתנו", ודי ברור שהשפה הזו היא ערבית. מזה אפשר להסיק שאכן יהיה עיסוק מסוים במדינות ערב...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר