13-07-2011, 15:37
|
|
מנהל 20+, מו"ס
|
|
חבר מתאריך: 27.07.05
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Judo1
1) סעיף הלחץ דם בוטל עקב המלצה מרופא מומחה ליתר לחץ דם שאישר שאין לי כל בעיה עם זה ושאני כשיר לתפקיד לחימה. סעיף האסתמה לא בוטל, בפרופיל הרפואי שלי כתוב סעיף: התקפים קלים של אסתמה כיוון שבגיל 16 התלוננתי על קושי בנשימה ולא סיימתי את הסיפור הזה באזרחות ולא אבחנו אותי בתור חולה אסתמה, זה נותר רק בתור חשד.. הקושי נעלם עם הזמן ועד היום הכל בסדר איתי מבחינת הנשימה ולכן גם לא המשכתי עם הבדיקות אך הנושא עבר לצבא ומכאן הסעיף ליקוי.
לא היה לי בכלל התקף, בשום חלק בחיי. הצבא הסיק מהטפסים הרפואיים שהועברו אליהם, שהיו לי התקפים קלים.
|
אז אם העניין חשוב לך מספיק- תנסה לקבל המלצה מרופא מומחה אזרחי (או שתצליח לקבל הפנייה לרופא מומחה מטעם הצבא ולבאר את העניין מולו), אני מניח שכחלק מהתחרויות הייתם עוברים בדיקות ע"י רופאים של ההתאחדות? תנסה לייצר מסמכים כאלה, זה אף פעם לא מזיק.
ציטוט:
2) חלק מהסיכום הוא שאם אני לא נמצא כשיר מבחינה רפואית ללחימה, אוכל לעבור את הקורס ולא בהכרח לאמן אח"כ כחלק מהמפקדה, כנראה גם שאצטרך להצטרף אליהם לקווים ולאמן שם.
|
זה עדיין מפקדה, אלא אם אתה מדריך קמ"ג נע"ת לוחם, אני לא יודע אם קיים דבר כזה בפלס"רי שריון.
|