לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2011, 19:20
צלמית המשתמש של Judo1
  משתמש זכר Judo1 Judo1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.03.08
שלח הודעה דרך MSN אל Judo1 Facebook profile
העלאת פרופיל המתאים לשיבוץ ביחידות חי"ר.

שלום חברים!
שמי רביב, התגייסתי ב-28.10.2010 עם פרופיל 72 (חשד לאסתמה וחשד ליתר לחץ דם), מיועד לתפקיד לחימה בחיל השריון.
בבקו"ם עשיתי מאמצים להעלות פרופיל או לפחות לקבל חריג חי"ר ואכן הצלחתי לאחר מבחן מאמץ שביצעתי שתוצאותיו היו תקינים לחלוטין.
הרופא ראה לנכון לשקול רק חריג חי"ר (כי יש גם את הסעיף על הלחץ דם) כיוון שהיה מדובר רק בחשד לקשיים בנשימה עד לפני שנתיים ומאז עסקתי בספורט אינטנסיבי ללא כל קושי בנשימה ולעולם לא חוויתי התקף.

סיימתי טירונות 03 ולקראת סוף שלב המקצועות עברתי למפקדה בשיזפון עקב סיבות אישיות.
עברתי ועדה רפואית אתמול במטרה להעלות את הפרופיל ל82/97 וזאת לאחר שנשלל החשד ליתר לחץ דם.
הרופא בועדה ביטל את סעיף הליקוי על הלחץ דם אך הוא לא הסתפק בתוצאות של הועדה הרפואית הקודמת שבה כתוב שאין לי כל בעיה בריאות וביקש ממני להביא מידע חדש מרופא ריאות והמלצה ממנו להעלות את הפרופיל אם בכלל (הוא ציין שלא בטוח שזה יקרה, פועלים לפי הספר או משהו כזה.. אין לי מושג על מה מדובר).
חוץ מזה כנראה שהתבטל לי גם החריג חי"ר משום מה כי בפרוטוקול הועדה הרפואית האחרון כתוב: פרופיל 72 קבוע.

יום ראשון הקרוב אעבור למפקדת פלס"ר 7 באופן זמני עד שיסתיים הבירור הרפואי שלי וזאת על מנת להיכנס עם מחזור אוגוסט 11 למסלול הפלס"ר בתנאי שיעלו לי את הפרופיל ל-82 לפחות (לא ידוע לי אם פרופיל 72 חריג חי"ר מספיק כדי להיכנס לשם).
החשש שלי הוא שלמרות שאין שום עדות כרגע למחלת אסתמה, לא יסכימו להעלות לי את הפרופיל ורציתי להתייעץ איתכם איך בכל זאת תהיה את האופציה להעלות לי ל-82 לפחות והאם תוך חודש וקצת אוכל לסיים עם כל הסיפור הזה כולל ועדה רפואית נוספת שתקבע סופית את הפרופיל שלי?
בנוסף, האם התוצאות של בדיקת המאמץ שעברתי בנובמבר האחרון בכלל יספיקו לרופא שיבדוק אותי לקראת הועדה או שאצטרך לעבור בדיקות נוספות?

נערך לאחרונה ע"י Judo1 בתאריך 11-07-2011 בשעה 19:35.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-07-2011, 14:55
צלמית המשתמש של Judo1

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי mt999 שמתחילה ב "אני מאמין שחריג חי"ר מספיק על..."

תודה רבה לך
אני רק לא מבין למה שלא יקחו אחריות, הרי זה לא שיש לי אסתמה ואני מתעקש בכוח להתגייס לחי"ר למרות הבעיה הרפואית..
כבר שללתי בבקו"ם את החשד בכך שראו שהכל בסדר איתי מבחינה נשימתית לאחר בדיקת מאמץ ותפקודי ריאות.
מקווה מאוד שיראו לנכון להעלות ל-82 או שיעשו את המינימום ויחזירו לי את החריג בתקווה שזה יספיק כדי להיכנס למסלול.
אתה צודק, חיל השריון הוא חיל איכותי ביותר בפני עצמו, בלי קשר לפלס"ר, למדתי להעריך אותו יותר ויותר עם הזמן במהלך הטירונות ובשלב המקצועות אך לדעתי אוכל לממש את היכולות שלי יותר בפלס"ר ובמידה וזה לא ייצא לפועל,
אוכל להיות מדריך אימון גופני/קרב מגע של הפלס"ר.

נערך לאחרונה ע"י Judo1 בתאריך 13-07-2011 בשעה 15:04.
ישן 13-07-2011, 15:17
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Judo1 שמתחילה ב "תודה רבה לך :) אני רק לא..."

1) לא הבנתי, סעיף הלחץ דם בוטל לך אבל סעיף האסטמה לא, אבל אתה אומר שאין לך אסטמה (בהודעה הפותחת אמרת שהרבה זמן לא היה לך התקף לא שאין לך) אז איזה מהם הוא הנכון?

2) בכל מה שקשור למדריך קמ"ג-

א. בהנחה שהפלס"ר הסכים לקבל אותך מ"הדלת האחורית"- אל תבנה על כך שיבזבזו עלייך מקום פנוי בשביל שתעשה אח"כ תפקיד מפקדה (אלא אם זה חלק מהסיכום ביניכם).

ב. קח בחשבון שקמ"ג צה"לי הוא לא מה שאתה מכיר מאומנויות לחימה באזרחות, אני מכיר הרבה מאוד אנשים סופר מקצועיים באזרחות, בתחומי הקונג-פו וMMA, שחשבו שיוכלו להוסיף נופך אישי לאימונים, זה לא ריאלי.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 13-07-2011, 15:30
צלמית המשתמש של Judo1

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "1) לא הבנתי, סעיף הלחץ דם..."

1) סעיף הלחץ דם בוטל עקב המלצה מרופא מומחה ליתר לחץ דם שאישר שאין לי כל בעיה עם זה ושאני כשיר לתפקיד לחימה. סעיף האסתמה לא בוטל, בפרופיל הרפואי שלי כתוב סעיף: התקפים קלים של אסתמה כיוון שבגיל 16 התלוננתי על קושי בנשימה.
לא סיימתי את הסיפור הזה באזרחות ולא אבחנו אותי בתור חולה אסתמה, זה נותר רק בתור חשד.. הקושי נעלם עם הזמן ועד היום הכל בסדר איתי מבחינת הנשימה ולכן גם לא המשכתי עם הבדיקות אך הנושא עבר לצבא ומכאן הסעיף ליקוי.
לא היה לי בכלל התקף, בשום חלק בחיי. הצבא הסיק מהטפסים הרפואיים שהועברו אליהם, שהיו לי התקפים קלים.

2) חלק מהסיכום הוא שאם אני לא נמצא כשיר מבחינה רפואית ללחימה, אוכל לעבור את הקורס ולא בהכרח לאמן אח"כ כחלק מהמפקדה, כנראה גם שאצטרך להצטרף אליהם לקווים ולאמן שם.

נערך לאחרונה ע"י Judo1 בתאריך 13-07-2011 בשעה 15:35.
ישן 13-07-2011, 15:37
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 מנהל golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Judo1 שמתחילה ב "1) סעיף הלחץ דם בוטל עקב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Judo1
1) סעיף הלחץ דם בוטל עקב המלצה מרופא מומחה ליתר לחץ דם שאישר שאין לי כל בעיה עם זה ושאני כשיר לתפקיד לחימה. סעיף האסתמה לא בוטל, בפרופיל הרפואי שלי כתוב סעיף: התקפים קלים של אסתמה כיוון שבגיל 16 התלוננתי על קושי בנשימה ולא סיימתי את הסיפור הזה באזרחות ולא אבחנו אותי בתור חולה אסתמה, זה נותר רק בתור חשד.. הקושי נעלם עם הזמן ועד היום הכל בסדר איתי מבחינת הנשימה ולכן גם לא המשכתי עם הבדיקות אך הנושא עבר לצבא ומכאן הסעיף ליקוי.
לא היה לי בכלל התקף, בשום חלק בחיי. הצבא הסיק מהטפסים הרפואיים שהועברו אליהם, שהיו לי התקפים קלים.

אז אם העניין חשוב לך מספיק- תנסה לקבל המלצה מרופא מומחה אזרחי (או שתצליח לקבל הפנייה לרופא מומחה מטעם הצבא ולבאר את העניין מולו), אני מניח שכחלק מהתחרויות הייתם עוברים בדיקות ע"י רופאים של ההתאחדות? תנסה לייצר מסמכים כאלה, זה אף פעם לא מזיק.
ציטוט:
2) חלק מהסיכום הוא שאם אני לא נמצא כשיר מבחינה רפואית ללחימה, אוכל לעבור את הקורס ולא בהכרח לאמן אח"כ כחלק מהמפקדה, כנראה גם שאצטרך להצטרף אליהם לקווים ולאמן שם.

זה עדיין מפקדה, אלא אם אתה מדריך קמ"ג נע"ת לוחם, אני לא יודע אם קיים דבר כזה בפלס"רי שריון.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר