גרמניה מאשרת מכירת 200 טנקים Leopard 2A7+ לערב הסעודית
ממשלת גרמניה אישרה את בקשת ערב הסעודית לרכוש 200 טנקים מסוג Leopard 2A7+ , לא נמסר מועד חתימה על חוזה הרכש או פרטים נוספים על העסקה המתגבשת בין שני הצדדים.
Germany to sell tanks to Saudi Arabia: report
Germany has allowed the sale of 200 Leopard tanks to Saudi Arabia after decades of blocking heavy weapons sales to the kingdom, the Der Spiegel said Saturday.
The federal security council approved the sale last week, the weekly news magazine said without citing sources.
The Saudis want to buy 200 Leopard 2A7+ tanks in an order potentially worth billions of euros to companies Kraus-Maffei and Rheinmetall, Der Spiegel said.
....
לפי הדיווח, הסעודים מעוניינים לרכוש את הגירסה המתקדמת ביותר Leopard 2A7+, וכמובן בשביל שהעסקה תצא לפעול, צריך את האישור של ממשלת גרמניה. עדיין לא ידוע אם הטנקים ייוצרו בגרמניה או שאולי כפי שדובר מקודם, חברת GD תייצר אותם ברשיון בספרד.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ralf שמתחילה ב "גרמניה מאשרת מכירת 200 טנקים Leopard 2A7+ לערב הסעודית"
מעניין, זה מאוד מעניין איך KMW הגרמנים מצליחים להיכנס למעצמה אזורית שכזו אשר מבוסת על ציוד אמריקאי זה שנים רבות, מהו השיקול אל מול האבמרמס כאן? למה להחזיק שני מערכים לוגיסטיים כל כך שונים בעיקרם.
ד"א, התמונה בראש השרשור נדמה לי שהוא של הליאופרד 6 ולא 7.
אני חושב שה-7 הוא עם דיגום של ריינמטאל ונקרא גם REVOLUTION, להלן:
אבל תקנו אותי אם אני טועה...
(ד"א הנ"ל פורסם בעבר כאן בפורום)
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי NimDod שמתחילה ב "[QUOTE=שם משתמש תפוס]
אני..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי NimDod
להבנתי, ה Revolution הוא שדרוג של ה Leopard 2A4
ואם אני לא טועה, אז הסינגפורים רכשו אותו.
סינגפור שידרגה את טנקי Leopard 2A4 עם ערכת המיגון Evolution של חברת IBD.
ערכת השידרוג Revolution של חברת ריינמטל כוללת ערכת מיגון פסיבי מתקדם ומערכות אלקטרוניות חדישות מתוצרת החברה, מדובר בשידרוג מסיבי שבסיומו מקבלים טנק חדיש ומתקדם.
אפשר לקרוא באשכול הזה יותר על שני הטנקים Leopard Revolution של חברת ריינמטל והטנק Leopard 2A7+ של חברת KMW (קישור)