23-06-2011, 13:41
|
|
|
חבר מתאריך: 08.09.04
|
|
שינוי שיבוץ במילואים / הורדת פרופיל
שלום לכם,
השתחררתי מהצבא לפני כשנה, שם היתי בתפקיד תומך לחימה עם פרופיל 72, כאשר הבעיה הבריאותית העיקרית שאני סובל ממנה היא אלרגיה (לאבק, ג'וקים והרבה דברים אחרים).
בסדיר הסתדרתי עם זה מאחר ששירתתי באתרי קשר שזה בעצם מבנה סגור שהינו מנקים בעצמנו.
היום חזרתי מהמילואים הראשונים שלי. מסתבר שאני משובץ ביחידה שמתרגלת כל פעם פריסת קשר בשטח כדי לדמות מצב מלחמה. המילואים הם פעמיים בשנה למשך 2/3 שבועות.
המילואים האלו היו כ-5 ימים בשטח מדומה בבסיס בדרום, ובשבוע שלאחר מכן 4 ימים בשטח אמיתי.
אני מודע לכך שקשה להיות בתנאי שטח אך האלרגיה שלי התעוררה שם, ואין דרך לתאר במילים כמה סבלתי. זה התבטא בצינון והתעטשויות בלתי פוסקים, קושי בנשימה וצפצופים בריאות בכל פעם שנשמתי, צרבת, ונוסיף לזה את בעיות השינה שלי - לא הצלחתי לישון שם. מתוך איזה 4-8 שעות הצלחתי לישון בסביבות השעתיים בכל לילה. היה זמן לישון, אבל פשוט לא יכולתי. הרגשתי שעוד יום אחד שם היתי בהתמוטטות פיזית. גם עכשיו הגוף שלי עדיין בהתאוששות.
אני יודע שאין מצב שאני חוזר לשם שוב. אני מעדיף להיות בכל מקום (גם בכלא) ולעשות כל דבר שיש חוץ מלחזור לכל החול והאבק והתנאים שגרמו לי לסבל בריאותי כה רב, גם אם זה 'רק' פעמיים בשנה.
מבקש את עזרתכם, מה אני עושה במצב זה? רופא אזרחי? רופא צבאי (ואיזה)? סירוב הגעה לצו הבא ברגע שיתקשרו אליי מהקישור?
תודה
נערך לאחרונה ע"י XpHunTeR בתאריך 23-06-2011 בשעה 13:45.
|