26-06-2011, 13:03
|
|
|
חבר מתאריך: 23.09.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי GaLmgnT
אז לא הבנתי, אתה אומר שכדאי לי בכלל לא לעשות שבוע ראיונות?
ואיך ככה אני אצליח להגיע למשהו טוב...?
|
אתה תגיע לקצין מיון והוא יציע לך ראיון לפה ראיון לשם ומה שיש לו כרגע, בין האופציות שהוא יציע לך יהיה שבוע ראיונות, אתה יכול להגיד לו במקום שבוע ראיונות אתה יוצא לדח"ש עד השבוע ומה שנקבע שם זה מה שקורה... אם תבחר ללכת לראיון אתה תעשה תראיון ובמידה ולא עברת תחזור לקצין מיון ואותו תהליך שוב, מה שאני מאמין שחבר שלי עשה זה לא ביקש כלום ואמר שהוא יחשוב ויחשוב, וכל פעם הגיע אליו ולא נתן תשובה עד שבסופו של דבר הגיע ההקצאות לפלסר והגדסר, עשה ראיון והתקבל..
אני לא ממליץ על השבוע ראיונות במצב שלך, אבל יש סיכוי שזו תיהיה האופציה הטובה ביותר שתוכל לקבל
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pumba
לפני שאתה מקשיב לכל העצות "החכמות" שנתנו לך ומחליט משהו פזיז ודבילי (כמו לוותר על השבוע ראיונות???), תדע שהרבה לפניך עברו את זה והרבה אחריה יעברו את זה.
ההצלחה שלך בשבוע ראיונות תלויה בהקצעות הספציפיות שישנן. אם נפלת באמת על רמת טיסה, ויש לך אחלה המלצות אני לא רואה סיבה למה אתה בא מעמדת נחיתות. תבוא, תראה נחישות לתרום, להיות בקרבי, לשאוף קדימה ולהיות הכי טוב. מכאן והלאה - לא תלוי בך אלא ברושם שהתקבל עליך.
חברים שלי מהקורס נפלו אחרי שנה וחצי והגיעו לשייטת ולמטכ"ל (לפני "מכין שייטת" וטירונות יחידה במטכ"ל), ולפניהם עוד הרבה הגיעו ליחידות מעולות! (אחרי שהיו מעל חצי שנה בקורס).
|
ובתור מה אתה אומר את זה? ההצלחה בשבוע ראיונות תלויה בשני דברים בלבד - המקום שהגעת ממנו, והפז"ם שלך... אחרי שעברתי שבוע ראיונות ביזיוני (כן, עברתי שבוע ראיונות אני לא מדבר סתם), אני יכול להגיד באמונה שלמה שהראיונות הם לפרוטוקול בלבד, ובטח ובטח שהשיקול בקבלה הוא לא אם נפלת על רמת טיסה או סיבה אחרת.. אתה יכול להתווכח ואתה יכול להסכים, אני הייתי שם וחוויתי על בשרי את זה וכמעט נפלתי בין הכיסאות (מה שקרה להרבה חברים אחרים שלי).
בקשר לחברים שלך שהגיעו לשייטת ומטכל, ולא למגלן/דובדבן/יהלום וכדומה, זה בגלל שאלה מסלולים בכל מקרה אתה חותם קבע ואתה עושה אליהם גיבוש, ככה שהפז"ם שלך לא משנה כלל וכלל