לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-06-2011, 22:31
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SaarN שמתחילה ב "איך הולכים השיבוצים בשריון?"

אז ככה כמו בכול דבר בצבא זה תלוי בהרבה מרכיבים - צריכים שבכול חטיבה(או מגמה) יהיה מס שווה ככול שאפשר של חיילים ושהרמה של החיילים(נתונים יבשים וחוות דעת) תיהיה שווה. לאילוצים תכניס חוות דעת של מפקדים, אילוצי שלישות (נתונים , פרופיל , וכוי) ובסוף תכניס גם רצון (קח בעירבון מוגבל).

כמו כן ;דרך כלל, הרוב רוצים להיות ב401 והכי פחות רוצים להיות ב7 (ברור שזה ראית עולם של מלשבים או צעירים מושתנים) כול החטיבות טובות וכולם עושים פחות או יותר אותו דבר .

מקוה שהבנתה שיהיה שבוע טוב

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-06-2011, 08:27
  GROR GROR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.11
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "היה פה דיון על זה פעם"

401 תופסים את קווי XXX בעוד ש7 ו188 נדחקו הצידה לאחרונה בגלל סיבות שונות. טקסט בשורה זו נמחק עקב פגיעה בב"מ. שירות ב7 יכול להיות מדכא שאתה כל הזמן בXXX בזמן שחטיבה אחרת קוצרת מחבלים בXXX. זו גם הסיבה שיצאתי מהשיריון כי הובטח לי עוד בכנס 401 וגם ביקשתי בטופס ששלחתי להם של הבקשות איזה 3 חודשים לפני הגיוס וקיבלתי 7. בעופרת יצוקה גם חטיבה 7 לא השתתפה. הנחיתות של הטנק משפיעה על הפעולה המבצעית שלה.כי תמיד מעדיפים את המשוכלל יותר.

אין קריטוריונים לבחירות זה די רנדומלי אבל הבחירה הזאת תשפיע טוטאלית על כל אופן השירות שלך. בגלל זה ללכת לשיריון זה סיכון. אף אחד לא רוצה לקבל קווים מתים.

עדיף ללכת לח'יר וזהו אני הבנתי את הטעות שלי לצערי מאוחר מידי

שים לב- בהודעה זו נערכו החוצה פרטים עקב פגיעה בב"מ!
ישן 08-06-2011, 22:36
  Phosgene Phosgene אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.11.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי GROR שמתחילה ב "401 תופסים את קווי..."

ציטוט נמחק

אחלה הנפצה .
ככה , XXX היו בXXX וקיבלו XXX, ומאז החליטו בחש"ן שרק גדודים מסויימים יהיו בעזה . כרגע זה גדוד אחד XXX, ובקרוב עוד . צא מנקודת הנחה שעושים את מירב המאמצים כדי להכשיר מערכות דומות למרכבות 3 ו2 , ואי אפשר כרגע לפרט על זה יותר מדי .
מעבר לקו עזה , כל החטיבות והגדודים עושים את אותם קווים . קווי חי"ר , קו כחול , אימון . כולם עושים את זה . ורק כדי להבהיר , יש קו עזה אחד , ובחישוב מהיר יש 9 גדודי שריון סדירים , ככה שכל גדוד תופס את עזה פעם ב3 שנים בערך .

לגבי השאלה שלך , בוא נודה , השיקול העיקרי של הצבא הוא כמו שאמרו שיוויון בין החטיבות מבחינת החומר האנושי , למרות שתמיד אומרים ש7 ערבים , 188 סוטים ו401 כוסיות . מנסים להתחשב כמה שיותר ברצון של אנשים , או אם כמה אנשים מבקשים ביחד להתגייס לחטיבה מסויימת גם להם נותנים עדיפות .
לגבי המקצועות , בסוף הטירונות חי"ר כל החיילים יעברו סימולטור תותחנות , ומי שיתאים יהיה תותחן , והחלוקה לטען/נהג זה לפי ההחלטה של המפקדים , ע"פ התכונות של החיילים .

אם יש לך עוד שאלות , אני אשמח לענות . אני מט"ק בגדוד 53 בחטיבה 188 .

שים לב, בהודעה זו נערכו פרטים הפוגעים בב"מ!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר