ת'אמת שזה פשוט יוגורט שמעורבב עם פירות. הפרוזן לטעמי יותר טעים - אבל שניהם סבבה כזה.
פשוט הפרוזן הוא לא ממש "יוגורט", וכשאת מערבבת את היוגורט עם הפירות אז את ממש מרגישה אותו.
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "ת'אמת שזה פשוט יוגורט שמעורבב..."
בתכלס HELLO צודקת
פרוזן יוגורט שנמכר בכל מקום הוא זה עם היוגורט הקפוא שמעורבב עם פירות, שוקולד, אגוזים, וכל מה שטעים
והראשון שהיא שמה הוא מקפא יוגורט רגיל
- גלידת וויסקי של אלדו אם אני בבית (בסניף הביתי זה הכי טעים!)
- בתקופת ביה"ס היתה לי התקפת שוקובו לבן, אבל מכיוון שבמכולת ליד לא היה, נאלצתי למצוא תחליף, אימצתי את הקראנץ' (AKA "וואנאבי שוקובו") ומאז אני חייבת להגיד שזה המועדף עלי.
- אם חם נורא ואני לא רוצה שהגלידה תימס לי - טילון קלאסיק.
- בבסיס הקודם הייתה תקופת הקסטה
- וכשאין שום דבר טוב אחר, אני מסתפקת במגנום פשוט. (אגב, נסו במבה עם מגנום וניל, סוף הדרך..!)