27-04-2011, 02:21
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.02.02
|
|
אני אישית מסכים - דעתי בנושא
אני מציע לעשות הפרדה בין פורום צילום לעריכה גרפית, כשההפרדה בין הפורומים היא שיש לתת במה בפורום צילום לעריכות מכל סגו שהוא שצולמו ממצלמה, כל עוד שמדובר על תמונה שמקורה ממצלמה, להבדיל מעבודות גרפיות ממשיות ללא התערבות בצילום. הפרדה כזאת היא ההפרדה שלדעתי היא הקלה ואף נכונה ביותר. להעביר את האשכול של הכלב לפורום עיצבו גרפי נשמע לי מצחיק למדי, בעמוד הראשון של הפורום לא ראיתי ולו אשכול אחד שמראה תמונה מעובדת של צילום, אני מרגיש שם חריג ולא קשור, כל הפורום שם עוסק בעיצוב אתרים, באנרים, לוגואים, כרטיסי ביקור, פרסום, עיצוב חולצה.
פורום צילום באשר הוא ימשיך להיות פורום צילום רגיל כמו שהוא עכשיו, אך בנוסף לכך שכן יתן במה לעבודות עם עריכות, אני לא רואה בזה שום דבר פסול, היום יש ככ הרבה פיצ'רים שעוזרים להחייאת התמונות, מעולם לא נתקלתי בנעילה שטוענת שעריכות סלקטיביות זה פסול בפורום, אסור לי להבליט אלמנטים מיוחדים? למשוך את העין למקומות שאני רוצה שהצופה יביט בהם רק בגלל שהשתמשתי עם מסיכה ומשחקי צבעים? אם כך חלק גדול מהעבודות שלי של פורטרטים שעוברים עיבוד הרבה יותר מסובך ומורכב עם המון masking מערוצים כחולים וכו' אמורים להיות גם פסולים.
יכול מאוד להיות שאם תינתן במה לעריכות, יהיו הרבה משתמשים שהעריכות שלהם יהיו מוגזמות ולא מבוצעות היטב, בסדר, אז מה? במקרה כזה פשוט מגיבים, אומרים לא אהבתי, זה לא בסדר, העריכה פה גסה מידי לטעמי, מלמדים שיטות\טכניקות שונות, להעלות את הרמה של הפורום. אבל לא לבוא ופשוט לנעול ולא לתת במה לעבודות כאלו. תנו למשתמשים להתנסות, להתלמד, אנשים אהבו את התמונה באשכול שננעל, יש חיבור יש כימיה יש תגובות טובות, אז למה לנעול? הרבה אנשים שראו את העיבוד אמרו לי שהוא מעולה, אז למה לא להעשיר את הידע? להתקדם, החוקים האלו פשוט מגבילים מאוד את הפורום, ויותר מזה זה אפילו להשאר תקוע אחורה, וגם גרם לאנשים לעזוב את הפורום, הגענו למצב שקצב שיתוף התמונות פה כמעט הגיע לתמונה אחת ביומיים.
תגידו לי מה דעתכם על ההצעה