17-04-2011, 20:16
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
שמולביץ היקר,
אתה באמת איש נחמד (ברצינות, אתה השוטר הכי נחמד שאני מכיר...), אבל כפי שרמזתי כשהבאתי את צילום המסך... לא ניתן להמציא עברית חדשה רק כדי לטעון שהמשטרה לא עשתה מה שאסור לה לעשות לפי נהליה שלה...
ראה נא את פירוש המילה "דלק" : http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%A7
צר לי, אך למרות תגובתך, לא הצלחתי להבין איך מה שעשתה המשטרה במקרה זה (מרדף, כן, מרדף, אחרי נהג, ב 195 קמ"ש), שבהגדרה, בהנחה שהיו כלי רכב נוספים איפשהוא לכל אורכו [וקשה לי להאמין שבכביש המדובר - לא היו], גרם לזיגזג בין נתיבים במהירות מטורפת, שאינה מתאימה לרוב כבישי הארץ (חוץ אולי מקטעים לא רציפים של 1, רוב 6, ורוב 431 החדש...), שאי אפשר לטעון שאינו מסכן את שאר המשתמשים בדרך, ובמקום זאת, ליסוע בנחת לביתו של הנהג, ולעצור אותו שם?
נ.ב. מי אמר לך שהרכב הוא לא שלו, באופן שאינו משתמע לשתי פנים (כדרך קבע?). אא"כ יש לך מידע ספציפי לגבי הרכב המסויים הזה? אגיד לך למה אני שואל: לא הרבה רכבים מגיעים ל 195 קמ"ש, בטח שלא לאורך זמן... יש לי הרגשה מוזרה שבעלי רכבים שכאלה לא ישאילו אותם לכל מאן דבעי... אז אלא אם כן אתה טוען שהרכב היה גנוב (ויש לי הרגשה שהוא לא, כי אז היה מצויין שנתפס גנב רכב, ולא סתם "נהג"), לא ברור מדוע אתה טוען שהרכב לא היה שלו...
|