02-04-2011, 17:45
|
|
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
LOL, אז אתה טוען שאתה היחיד במדינת ישראל שלא מצביע למפלגה הזו בגלל ליברמן?
בוא נבחן את המפלגה הזו והזהות שלה עם ליברמן:
1. הוא הקים אותה.
2. הוא בוחר לבדו את מועמדיה לכנסת.
3. הוא מעסיק את יחצ"ניה.
4. הוא קבע את המצע.
5. מי שרב איתו במפלגה, מוצא עצמו בחוץ.
כן, אין ספק שיש סיבות אחרות מלבדו להצביע עבור מפלגה זו (או נגדה...).
אני מבין שלא אכפת לך שאין שם בחירות, אבל זו טענה שיוצרת דיסוננס קליל (ממש פצפון שכזה) עם הקביעה שלך שאתה לא מצביע לךמפלגה בגלל אותו אדם שהוא היחיד שבוחר את המועמדים שלה...
ההשוואה לאנשים בעייתיים יותר פחות בליכוד, משעשעת קמעה: זה בערך כמו לטעון שאין סיבה להעדיף
את סין העממית (רודנות) על פני טייוואן (דמוקרטיה) שכן גם בטייואן גילו 3 מושחתים בשנה שעברה...
אתה מבין, בליכוד לא אדם אחד מרכיב את הרשימה, והיא מגוונת וכוללת שלל עמדות ודיעות. טבעי שיהיו בה
אנשים שאני אוהב פחות. בתיאוריה, לפחות, יש לי אפשרות להשפיע בעניין, אם אבחר להתפקד למפלגה,
ולטיול חלק בבחירות הפנימיות בה. ההשפעה שלך על המתרחש בישראל ביתנו היא באמצעות כתיבת שירי
הלל למנהיג מהולל, החבר של מרטין...
השורה התחתונה שלך משעשעת במיוחד - אני צריך להזכיר ךך שמבין שנינו, אתה זה שהצביע לאט"ד, ולא אני? כנראה שהץתלהבת מאותם מושחתים שעברו אז לאט"ד...
בקיצור, תקוף את ביבי על כל דבר שתרצה, רק רחם על הבטן שלי ואל תתקוף אותו מהכיווון המוסרי-פלילי,
זה פשוט מצחיק מדי, וזו התאכזרות לאיברי הפנימיים. מצביע אט"ד וליברמן שמפגין זעם מוסרני בנוגע לביבי, זה כמו תומך סטאלין שמזדעזע מפיזור הפגנה של איגוד מקצועי בלונדון...
|