לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-03-2011, 13:57
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
כפי שיכולת לנחש מהתשובה שמעליי, אביעד הוא המקור שלי לכל ההערכות לגבי ארה"ב...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי bx1905 שמתחילה ב "אם אפשר לשאול את כבודו,כיצד..."

אני עדיין ממתין לסגירת סיפור ליברמן - ומזכיר לך שבעייתי עימו מתחילה עוד לפני החשדות: היא מתחילה
במרטין שלאף.

באשר לתחקיר של דרוקר-שלח: מעולם לא חשדתי בביבי בהעדר-נהנתנות, והוא אכן לא הכזיב. הסיפור
מציג תמונה עצובה של נהנתן כרוני. אני מאוד לא רוצה שכאלה ינהיגו את המדינה - אבל בהחלט מעדיף זאת
על פני מינויים של עבריינים או חשודים בפלילים. בכל הכתבה המאוד-מטרידה הזו, לא עלה אפילו פעם אחת
תיאור של תמורה שנתן ביבי לאחד ממיטיביו הרבים.

אני מסתייג באופן מוחלט מכל קבלות צ'ופרים מעשירים - ואם יבוא מנהיג ראוי אחר מהליכוד (אני רוצה את
יעלון, באופן אישי) אשמח מאוד. כרגע, מבין המועמדים שישנם, אני סותם את האף וממשיך לתמוך בביבי.
אם יתברר שנתן תמורה להטבות שקיבל - אתמוך בשפיטתו עפ"י הסעיף הרלוונטי בחוק העונשין. במקרה
כזה, אם יתעקש להצמד לכסא - לא אצביע ליכוד. במצב כזה, אמצא עצמי בהתלבטות קשה למי להצביע.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-03-2011, 14:05
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
לאיחוד הלאומי...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "כפי שיכולת לנחש מהתשובה שמעליי, אביעד הוא המקור שלי לכל ההערכות לגבי ארה"ב..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
כזה, אם יתעקש להצמד לכסא - לא אצביע ליכוד. במצב כזה, אמצא עצמי בהתלבטות קשה למי להצביע.

אתה יודע מה המצע ומי האנשים ברשימה. זה מספיק.

ישן 26-03-2011, 20:45
צלמית המשתמש של bx1905
  bx1905 bx1905 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.11
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי infected aviad שמתחילה ב "ואז מה עשית פה? סתם הצבעת..."

לinfected aviad, אז תן לו מפלגה אחרת, אם פסלת את הליכוד בגלל הקשרים של נתניהו לעשירים בעולם וליברמן,כאשר אתה עדיין לא בטוח אם הוא אשם או זכאי...

אתה לא יכול לבוא ולהגיד לו תן לליכוד את הקול שלך,כאשר הליכוד לא מייצג אותו כאיש ימין יותר לפחות בהנהגה הזאת. הוא בחר מפלגה האיחוד הלאומי ואני יכול להבין אותו,כי לא לתת את הקול שלך בבחירות זה לא נכון. העם אמור לבחור את הנציגים שלו לבית הנבחרים ולא לשבת בבית ביום הבחירות,כי זאת הזכות שלנו כאזרחים.

ולאורי, אישית אחרי ההצהרה האחרונה של המדינה על כתב אישום שבסוף לא הגיע שוב נגד ליברמן מראה על משהו מסריח שוב בחקירה נגדו,כי את כל השאר כבר הכניסו לכלא או עומדים למשפט. אתה באמת יכול לומר לי שאתה נותן בצוות החקירה אמון אחרי כל כך הרבה פעמיים שהנה יש כתב אישום ואין? (זאת כבר פעם 2 שהן חוזרים בהם בהצהרה כזאת.,שאני זוכר)

Seinfeld forever

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר