לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-03-2011, 13:21
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "רשת באמצעות קוי חשמל. יש ידע והצעות?"

לא עונה לשאלה, רק משתף במשהו.

זה מה שהסביר לי מוכר בחנות (לא יודע האם זה נכון):

זה מתאים לאנשים שיש להם חיבור חד פאזי בבית ולא תלת פאזי מכיוון שבחיבור חד פאזי, יש לך בבית מעגל חשמלי אחד (כך שאפשר לחבר 2 כרטיסי רשת על חשמל בכל 2 נקודות בבית ולגלוש באינטרנט) ובחיבור תלת פאזי יש לך שלושה מעגלי חשמל נפרדים (כך שיכול להיות שתחבר כרטיס רשת על חשמל בחדר X אבל הוא לא יהיה באותו מעגל חשמלי עם חדר Y שבו ממוקם המחשב שלך).

הוא הוסיף שצריך להסתכל בחשבון חשמל בשביל לדעת איזה חיבור יש לך.

אל תהרגו אותי אם אני טועה. זה מה שהמוכר אמר לי. בכל מקרה, הרעיון עצמו מגניב לאללה. אני אישית משתמש בראוטר חוטי ככה שיש לי כבל שמטייל בסלון וזה מעצבן (לא אוהב אלחוטי). הייתי שמח לדעת בוודאות שכרטיס רשת על חשמל יכול להוות חלופה טובה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-03-2011, 12:54
צלמית המשתמש של Big Joe
  Big Joe Big Joe אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.10.01
תודה למגיבים, ועכשיו קצת מידע מנסיוני הקצר והמר...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "רשת באמצעות קוי חשמל. יש ידע והצעות?"

רכשתי צמד מתאמים של DLINK. התקנתי אחד ליד הראוטר ואת השני בסלון על הסטרימר. נאדה. האחד ליד הראוטר, התחבר לרשת וזוהה ע"י תוכנת הניהול במחשב. השני בסלון לא התחבר ולא קיים.

העברתי אותו לחדר העבודה בו נמצא הראוטר והמחשב - וראה זה פלא: עובד לתפארת. שמתי בחדר ביניים - התחבר, עבד חלש אבל לא מספיק טוב.

צלצלתי לתמיכה של DLINK. בחור חביב ומנומס הבהיר לי שאין מה לעשות. אם זה עובד בחדר אחד, סימן שהמכשיר תקין ואין יותר מה לעשות, לכוון, לקנפג וכיו"ב. "כנראה שיש בעיה ברשת החשמל שלך"... הצחיק אותי. (צחוק עצוב). ולהסיר ספק אין לי: שלוש פאזות. אבל כנראה שהמכשיר העלוב הזה אינו מצליח לעבור ממעגל למעגל של נתיכים שונים.

הבוקר החזרתי את הזוג לקרביץ, והם החזירו לי את הכסף ללא ויכוח. (קרן האור היחידה בסיפור העגום).

ישן 18-03-2011, 13:55
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "אנחנו ידידים ותיקים, אז אני לא אעלב מהשאלה... :)"

אבל הכיריים גם דורשות אספקה של כל שלושת הפאזות למיקום שבו הכיריים עצמן נמצאות, לא? כאן אנחנו מדברים על אספקה ת"פ רק לארון החשמל...

מסכים איתך שאם המסלול לשניהם לא מגיע ל 20 מטר, משהו כאן דפוק. למיטב ידיעתי *כן* אמור לעבוד במרחקים כאלה. אין לי מושג בכלל איך דילינק בציוד הזה, או אם היחידה הספציפית שאתה קנית פחות טובה/תקולה. אני כן מתכנן לבדוק את זה מתישהוא, אבל אם כבר אקנה משהו, כנראה שזה יהיה את היחידה של ה 500 מגה שנכתב עליה כאן באשכול...

אשר לזרם התקין, אלא אם כן יש לך מכשיר מגר, אתה לא באמת יכול לדעת...

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר