10-03-2011, 23:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בזה אתה צודק, כשהצטרפתי לחבילה רמי לוי עוד לא הציע דקת שיחה ב23 אגורות (גם עכשיו הוא עדיין לא, אבל כל החברות נלחצו והורידו מחירים), מה שבטוח, זה פחות מה200 שקל שהייתי משלם עד אז (ועכשיו עם יותר דקות שיחה, יותר אס אמ אסים ובעיקר יותר נפח גלישה).
למרות ש"נדפקתי" אני לא מרגיש מבואס, יום לפני שהזמנתי את החבילה כל הטלפונים שלקחתי בחשבון בכל החברות היו בחבילה של מעל 200 שקל (וכולם היו נחותים מהאייפון 4) - אין מה לעשות, מחירים משתנים כל הזמן ואין מה לבכות על זה.
דרך אגב, נמרוד הזה גאון, אני מאמין שבסוף הוא יקבל את מה שהוא רוצה. אבל בקשר להתלהבות שלו מתודעת השירות של אורנג... בואו רק נגיד שהוא עלול להתאכזב... פעם אחרונה לקח לי 3 שיחות לשירות לקוחות כדי להבין חיוב לא ברור, בשיחה האחרונה זה הגיע למצב שפשוט סירבתי לרדת מהקו עד שאני אבין את החיוב המוזר (זה היה קשור למכשיר הישן ושיטת החיוב-זיכוי העקומה שנהוגה בחברות הסלולר, ועדיין החיוב נראה לי גבוה מידי) שבשלב מסויים פשוט אמרתי לנציגה "אני לא בנאדם מפגר, אבל אני באמת לא מצליח להבין את מה שאת מנסה להסביר לי". בסופו של דבר קיבלתי זיכוי חלקי "לפנים משורת הדין" אבל אני עדיין לא יכול להגיד שהייתי מרוצה מהשירות.
בקשר לאייפון עצמו - פעם הבאה שיצא לנו להיפגש אני אראה לך למה הוא מסוגל, נראה אם תשאר בגישה שלך.
נערך לאחרונה ע"י High_Hopes בתאריך 10-03-2011 בשעה 23:17.
|