08-02-2011, 17:50
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
טוב,אתה יודע מה אומרים...
STUPID זה אקרונים של Smart Talented Unique Person In Demand
אני אשמח לתקן אותך רק : אמרת ש"ברור" לך משהו עלי.כיוון שאתה לא יודע ולא מכיר מי יושב במקלדת בצד הזה של המסך,יכולת להסיק מסכנות כלשהם הינה בגדר ניחוש "מושכל".
בוא אני אסביר לך מתי אתה יכול להיות בטוח : עם אתה רואה סוס לבן,אתה יכול להגיד שיש לפחות סוס אחד,שלפחות צד אחד שלו לבן . אחרת חביבי,זה כשל הסתברותי,ואתה כרגע מלא בכשל.
אם זה כל כך מעניין אותך , ואני בטוח שלא,אני יכול לכתוב לך בקצרה בת"פ מה עשיתי בחיים עד עכשיו,כדי שחס וחלילה לא תרגיש שאתה מדבר עם בן אנוש נחות ממך.או עם אחד שסופר ביצים של אחרים.
אחרת,כל החלק הראשון שכתבת לא יותר מקקה ציפורים,ואז גם ניתן להניח שכל הפוסט הרגשי שלך הוא גם כזה.
חוץ מזה,אם שני אנשים אומרים לך אותו דבר,יכול להיות שאתה יכול לפחות לשקול את זה.אומנם,שני אנשים שאומרים אותו דבר עוד לא מצביע על מגמה,אבל מה אכפת לך,אולי,אולי קצת ראש פתוח...כי בסך הכל,למי יש ראש פתוח עם לא לך.
ודבר אחרון,עדיין לא ענית,מה אתה מ***ן את השכל ? "מישהו שמבין" יותר ממני,יכול להיות גם "ממני",והמרחק ביניהם זה קריאת כמה עמודים באנגלית פה ושם..ואחרי כל הזבל שאני קורא בכמויות יום יום,פיצוח גרעינים.
למעשה אפילו-הה-קראתי מספר כתבות לפני , על מצב תעסוקתי במצריים,ועל המהומות,וזה רק כי אני דרדס מנומס...
אז בקשה ממך,תקשול מחדש שאתה מ***ן את השכל,ותערך בהתאם.
נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 08-02-2011 בשעה 18:10.
|