08-02-2011, 15:37
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.03.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "נראה לי שאתה ו"מצפון" לגמרי מחטיאים חלק נכבד מהתובנות שהועלו מולכם"
ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
זה לא ש,אנחנו" בעד העלאת מיסים, איסור מחאה, או התייקרויות...
"אנחנו" פשוט לחלוטין לא "קונים" את התדמית של "לוחמי צדק" סוציאלי ששניכם מתחבאים מאחוריה. חלק נכבד מהמגיבים ש"כינו אותך בשמות" פשוט חושבים שאתה נעול אוטומאטית על הפוזיציה של "אני נגד הממסד כי הוא אח גדול/חזירי/פאשיסטי". מאחר ו"רובינו" פה לא ילדים, אני חושב ש"כולנו" מאוד סקפטיים בכל מפגש על "מפגינים מקצועיים". אני עדיין זוכר מי היו הסטודנטים שחטפו מכות וקיבלו מקראוזה "אצבע מורה" שבעקבותיה הגיעו לניידת, ומי היו אלה שזה ממה לא קרה להם... (רמז: הראשונים היו אלה שבתמימות האמינו שהמחאה משנה משהו, ולרוב זו הפעם הראשונה והאחרונה בחייהם שעזו זאת, האחרונים היו ה"אקטיביסטים" שתמיד הראשונים לשלוח את כולם להפגנה, וגם אלה שיודעים בדיוק איך לא ידבק בהם דבר שלילי ממנה...).
|
גיל היקר, כינו אותי בפורום עבריין בחברת עבריינים, רפה שכל, לנין, ועוד כיד הדמיון הטובה.
אני לא יודע למי אתה מכוון באומרך " מפגין מקצועי" , מאחר ובכל חיי הייתי בהפגנה אחת קטנה וצנועה למען חיילי המילואים.
מוזר שאתה אומר שמותר לכנות אותי בשמות הנ"ל ועוד לתרץ את זה בכך שאני נעול אוטומטית בפוזיציה מסויימת. מוזר כי, בחודשים האחרונים רובכם מביע דיעה הפוכה למצפון ושלי באופן מחשיד שנראה "אוטומטי" . מעניין שזה בסדר לכם להנעל על עמדה מסויימת, בעוד שלנו אסור. מצטער, אבל עם כל הכבוד ל "מבוגרים" שבינכם, זו התנהגות מגוכחת ושיטה מעניינת לסתימת פיות.
לוחם צדק זו לא מילה גסה, להיפך, כל עוד לא מדובר בצדקנות.
אני החלטתי להלחם כי התחלתי להרגיש טוב טוב בכיסי ובאורח חיי את מחיר הגזירות. חברים רבים וטובים שלי במצב דומה. בניגוד לכמה אנשים בפורום, מעולם לא האשמתי את ביבי בכל צרות העולם ותמכתי בו לאורך השנים כמעט ללא סייגים. הפעם הוגדשה הסאה.
ובעניין חזירות הממשל, הרי שבתחילת השנה קיבלנו הוכחות לכך. פעמיים.
פעם אחת כשהסתבר שגבו מהציבור 12.3 מילארד שקלים עודפים, יותר ממה שהצריך התקציב, ופעם שנייה כשבינואר 2011 כבר נגבו 4.3 מילארד שקל עודף. בא שטייניץ וחבורתו ומספרים לנו סיפורי לילה ולילה שאי להוריד את המיסים העקיפים כי אסור לחרוג מהתקציב. מוסיפים פקידיו כי מדובר בכלל במס ירוק (כשבועדת הכנסת הראשונה על הנושא הסתבר שמדובר בשקר), היום הם אומרים שהכסף מיועד בכלל לחינוך, ולבסוף בא ביבי ואומר שהוא יבדוק איך להוריד 20 אגורות עלובות ממחיר הדלק, בעוד המס על הדלק נושק ל 60%.
אז אמנם לא השתמשתי במילה חזירות עד כה, אבל וואלה. זו חזירות לשמה וזלזול בציבור.