07-02-2011, 15:54
|
|
|
חבר מתאריך: 16.09.08
|
|
לא דיברתי על מיטבי לרגע זה. גרמתי לאי הבנה, כנראה.
אבל זה מה שקורה אצלנו בפועל.
שריפת ענק בכרמל - משלחות על גבי משלחות עם מטוסים, חגיגה אוירית, פתאום כולם אי שם גבוה אצלנו רוצים מטוס כיבוי גדול, שכחנו שהיו פה מסוקי "כיבוי" או שיש מערכות שניתן להתקין על הרקולסים.
מה שמציק לי בקונספט הזה - ראיתי-אהבתי-אני רוצה, זה שאין באמת איזו דוקטרינה.
הייתה שריפה, הציבור זועם, שילמנו מחיר כבד - יאללה נוציא עוד מליוני שקלים בלי לחשוב טיפה ונזמין מטוס.
נניח היה לנו עכשיו מטוס (שלנו/מוחכר), הינה שריפת ענק באיקאה - עשרות צוותי כיבוי לא מצליחים להשתלט על האש שבינתים מכלה את המתחם כולו, מזעיקים את הכיבוי האוירי שלנו בדמות קנדי/ברייב ו.... ומה אז שופכים במכה עשר טונות מים על מתחמים סמוכים?
למה לא מדברים על תו"ל?
ומה יקרה במקרה של שריפה בגורד שחקים? גם אותה נכבה עם מטוס אמפיבי? או שאולי באותו שלב כבר ייה לנו שוב מסוק שהוסב לצורך נשיאת סל כיבוי, אבל מה, זה כבר לא אפקטיבי כי השריפה היא בגג מבנה אלה סתם בקומות ביניים אשר אליהם לא מגיעים צוותי קרקע?
שוב נגיד יד הגורל? הכתובת הייתה על הקיר? נמצא בגוגל מע' זרנוק מוסקת נשלם הון תועפות על השכרה/חכירה/קנייה שוב בלי מחשבת תחילה?
נ.ב,
סליחה הייתי צריך להוציא את זה, פשוט נמאס לראות איך שהכל מתנהל באימפולסיביות ובלי טיפת מחשבה.