24-01-2011, 10:06
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
איזה אינטרס יש לאנשים שבודקים את זה, לעשות את זה?
למה הטכנאים של יס לא עושים אותו דבר?
זו מחלה שחולה בה רק מי שמתחיל לעבוד כ"טכנאי" בהוט?
את הפילטרים האלה שהם מלבישים על כבלי ה RF, הם גם מלבישים מיוזמתם? הם קונים אותם מכספם הפרטי?
נו באמת.
במקרה של High Hopes אכן לא ננקטו איומים, או היה שימוש בכוח פיזי. לא הייתה הזדמנות. הטכנאי לא בדיוק שאל אותו, ומרוב שהוא היה המום, הוא לא הספיק להגיב. אנחנו לא יודעים מה היה קורה אם הוא כן היה מתנגד.
ממדידת רמת סיגנל ו SnR, קשה לדעת מי הגורם "המפריע". אפשר רק לדעת שיש הפרעה. אם הם היו עושים מקטעי חלוקה, ולא מתקמצנים על מגברים (מה שיס עושים, אגב, אפילו שהתשתית שלהם מוגבלת לבניין אחד לכל היותר), אזי אף אחד לא יכל להשפיע על הרשת ככה, כי הייתה הפרדה. אבל לא ניכנס לזה. מי שיש לו חיבור מוסדר של הוט, לאינטרנט למשל, וצופה בטלוויזיה, הוא אולי "חיבור לא משלם", הוא לא חיבור פיראטי. למעשה, הכבלים והחיווט, במקרה כזה, נעשו על ידי טכנאי מדופלם של הוט, ואפילו לא על ידי הלקוח. זה היה המצב אצלי. זו גם הסיבה להפרעות הסיגנל שהיו לי. ההפרעות שהיו אצלי נבעו ממה שהוט עצמה עשתה. הטכנאי שלהם הודה בזה. יותר מזה... אחרי שהוא ראה את ערמת הציוד שלי (מודם אינטרנט הוט, מודם טלפון הוט, ו... ממיר של Yes), הוא אמר: "אה, אני רואה שאתה מחובר ל Yes, אז אני אוריד את הפילטר של התדרים..."
פילטר התדרים של הוט לא יכול למנוע הפרעות ל SnR של כל הרחוב. הפרעה זו הפרעה. אם אכן הפרעה כזו בכלל אפשרית לכל הרחוב - זה לא ימנע את זה.
מטרת הפעולה שהוזכרה לעיל הפשוטה: הוט מנסה להוציא כסף מכל מי שרק אפשר. אין שום קשר לפיראטיות (סחטיין על הדימוי לשודדי ים) - והיא עושה זו בשיטת "מצליח". מצליח - מצליח. לא מצליח? לא מצליח. לא נורא.
הוט אכן לא מגיעה לבניינים רנדומליים. יש פשוט הנחיה לטכנאים, שכל פעם שהם באים לתקן תקלה (ומשעשע יהיה לגלות מה הסטטיסטיקה של התקלות שנגרמת עקב עבודת הפילטור של הוט עצמה...) - הם רצים על כל הארונות, ובודקים למי אין פילטר על הקו למרות שלא מסומן בדף הטכנאי, בטור של הטלוויזיה, סימון X בתור אחד השירותים הנצרכים. היכן שאין פילטר כזה, זו עילה לחקירת משטרת-הוט.
זה לא איכפת לי למה הם נוקטים בשיטה אלימה שכזו. זה פלילי. ואם היינו מדינה מסודרת, האנשים האלה היו נכנסים למעצר לכמה ימים, והתופעה הייתה נפסקת.
* כל הנאמר בהודעה זו ובהודעה הקודמת הינו דעתי האישית, הנובעת מהסקת מסקנות מדברים שחוויתי בעצמי, ומידע מסויים בחשמל, פיסיקה, ולשון החוק בישראל. אי לכך, כל הטענות על מעשים מכוונים מצד "הוט", הינן טענות למעשים לכאורה, ואין בנ"ל משום קביעת עובדה.
|