09-01-2011, 20:08
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "טכנאי של הוט יכול להיכנס לי לדירה בלי לבקש אישור?"
אסור לו להיכנס (היית צריך למנוע ממנו להיכנס, ולהזמין משטרה במידה והוא מנסה להיכנס בכוח, שיעצרו אותו בחשד לנסיון פריצה/אלימות/הסגת גבול...)
רוצה לתבוע את הוט על השגת גבול? הטכנאי יגיד שהסכמת להכניס אותו...
אולי תתבע אותם על הפרת חוזה, של ניתוק מכוון של האינטרנט שאתה משלם עליו ל 3 דקות. בהצלחה עם זה... אולי תקבל זיכוי של החלק היחסי העומד על 3.5 אגורות...
לי היו תקלות בשירותי הוט לאחרונה (נפילות של אינטרנט+טלפון פעם ביום למשך כ 50 דקות), גם בגלל שהניחו שאני פושע. מסתבר שכשאתה מתנתק משירותי הטלוויזיה שלהם (ואפילו שזה לטובת התחברות ל"יס" ושהם מודעים לכך [ואני משער שהם מודעים לכך שמי שיש לו יס, לא מעניין אותו לקלוט הוט, כי יס פשוט יותר טובים...]), הם רוצים לוודא שלא תצרוך חס וחלילה את השניים וחצי ערוצים המשעממים שלהם שאפשר לקלוט בלי ממיר, ועל כן הם שמים לך פילטר תדרים על קו התקשורת, שמפלטר את תדרי הטלוויזיה.
לא שאיכפת לי, אבל מסתבר שהפילטר הזה מתקלקל לעתים, וגורם להפרעות. בגלל הפילטר הזה הגיע לפה טכנאי 3 (!) פעמים, עד שהוא הועף לחלוטין. זה עלה לי בחצי יום עבודה כל פעם. מרגיז.
לצערי, הם יוצאים מזה בקלות פשוט משום ששום בית משפט לא יפצה אותי על אובדן זמן עבודה אם אתבע אותם על כך (אם בכלל יחליטו שאני צודק ושזו לא "תקלה שלא קשורה, ולא באשמתם"), ואז כנראה שאצא קירח מכאן ומכאן בגלל בזבוז זמן נוסף. לך תדע, אולי בית משפט אפילו יגיד שאני צריך לשלם *להם* כי אני מטריד אותם להגיע לבית המשפט. אז נראה שהם ניצחו :|
|