29-12-2010, 09:06
|
|
מנהל בפורום צבא וביטחון
|
|
חבר מתאריך: 26.11.05
הודעות: 10,292
|
|
פילמני?
בסופו של דבר אלה כיסוני בשר כמו קרעפלך, אמפנדס, סמבוסק, סמוסה ואפילו בורקס בשר..
הבצק נעשה מקמח, מים, ביצה, מלח ועוד כמה דברים לפי הטעם - המילוי בשר טחון או עוף או כל מיני שרצים ויצורים כנדבת ליבה של אימא רוסיה.
מבשלים במים עד שהם צפים, מוסיפים רוטב ואוכלים עם לחם רוסי שחור.
אנחנו קונים את זה בשקיות מוכנות בסופר מרקט מפורסם וחביב על המגזר הרוסי
ציון: 6 לא נפלנו מהכיסא מהדבר הזה, הילדים ממש לא אוהבים את זה (איכססס עוד פעם הגועל הזה..), המטבח הרוסי בכלל לא משהו..
מתכון
|