טוב, אז זה ידוע שלכל אחד יש שריטה.
אין אנשים מושלמים (או שיש אבל הם משעממים בטירוף).
מעניין אותי לדעת מהי השריטה שלכם...
השריטה שלי:
טוב אז השריטה שלי זה אדרנלין,
לצערי אני יותר מדיי מכור לזה, ובגלל שאני לא יכול להרשות לעצמי לצנוח כל שבוע או לקפוץ מצוקים לים.
אני מצליח להפיק את האדרנלין מאומניות לחימה.
אני מתאמן בקראטה מגיל צעיר (שוטוקאן - חגורה שחורה).
ובשנים האחרונות גם ג'יוג'יטסו וMMA (אומנויות לחימה משולבות).
קרבות ספארינג זה אחד הדברים הכי החזקים שיש, על אף העובדה שנלחמים עם מיגון, עדיין קיים הפחד לספוג מכות, ובכל פעם שאתה מצליח לפגוע ביריב שלך אתה מקבל תחשות סיפוק שאי אפשר לתאר במילים.
אני גם משתתף בתחרויות ואינטרקלאבים.
אני משתדל בסופי שבוע לנסוע לX-Park בחיפה, אבל כבר הגעתי למצב שהקירות שם משעממים.
בשנה הבאה אני טס לנורווגיה עם עוד חבר, לקפוץ קצת מצוקים, הכל כבר סגור (כולל המחנה והביטוחים).
פירסינגים, הרחבות, בודי מודיפיקיישן. זה כיף, אני אוהבת את התהליכים, הטיפול ואת ההרגשה.
פסיכולוגיה. אני מתה על זה, לומדת לבד כשיש זמן.
היפוכונדרית בטירוף, הייתי אצל הרופא משהו כמו 7-8 פעמים חודש שעבר.
לספור קלוריות, למרות שאני לא בדיאטה או משהו. הגעתי למצב שאני יכולה בקלות להגיד כמעט על כל דבר שיצביעו לי עליו כמה קלוריות יש בו.
אלירן, מכורה, אובססיבית ותלותית לגביו.
אם אני לא מתאמן אני מרגיש חולה. מספיק שפספסתי 2 אימונים ברצף (למשל בגלל מחלה) ואני מרגיש כאילו זה סוף העולם. כאילו כל העבודה שהשקעתי הלכה לעזאזל ואני היצור הכי דוחה שאלוהים השריץ.
אני לא מבין איך בנים שלא מתאמנים מסוגלים להסתובב בעולם מבלי להרגיש שהם פסולת ויזואלית. זו לא שריטה. זו הפרעה עמוקה שאני לגמרי מצפה ממייטרי לעזור לי להבין אותה כשהיא תסיים את לימודי הפסיכולוגיה האוטודידקטית שלה.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "אם אני לא מתאמן אני מרגיש..."
ציטוט:
אני לא מבין איך בנים שלא מתאמנים מסוגלים להסתובב בעולם מבלי להרגיש שהם פסולת ויזואלית. זו לא שריטה. זו הפרעה עמוקה שאני לגמרי מצפה ממייטרי לעזור לי להבין אותה כשהיא תסיים את לימודי הפסיכולוגיה האוטודידקטית שלה.
אתה מתעסק עם אישה נשואה ועוד שופט גברים, שהם לא מתאמים בחדר כושר?
אין לך פשוט זכות לעשות את זה, אחרי שנגעת באישה עם טבעת.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
לפעמים צצים לי כל מיני רעיונות(בעיקר לפני שאני נרדם - בד"כ הדקות של לפני ההירדמות אלו הם הדקות שאני מתכנן את החיים שלי).
ברגע שזה נטמע, אני חייב להגשים את הרעיון, לא משנה מה.
הרעיון תקוע לי בראש ואני דיי מוכוון אליו, ז"א רוב הזמן חושב איך אני הולך לבצע אותו, מתי, ואיפה.
מה שנקרא - מוכוון רעיון. זה כמו וירוס.
הולי שיט - אני קורא את זה עכשיו וזה נשמע מפחיד.
כן וגם כל הקטע הזה של האימונים, אם אני מפספס ריצה בשבוע, אני אוכל סרטים אחושילינג. אם התוצאה הייתה פחות טובה מהריצה הקודמת אז גם - סרטים הודיים שחבל"ז.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
אני יכול להאזין לשיר חודש וחצי בלי להפסיק כל יום 16 שעות בלופ של אותו שיר קבוע.
כמה אנשים אמרו לי, שזה מוציא אותם מדעתם וחלקם ירדו מהפסים לא באשמתי, שזה קרה בפעם האחרונה. עם "בוא איתי אל הגליל".
וככה כל בוקר אני נעמד מחכה לך מחוץ לחלון אולי את תבואי אולי יום אחד
את תסכימי אפילו לישון יש פה גינה וגם עץ מיוחד שחרטתי עליו חץ עם לב
ושני משפטים "טוב לבד" ו"מוות למי שעוזב". (יוני בלוך-סיבה לעזוב)
As the French would say, Who doesn't like getting their butt sucked? Still, one minute you're just a kid getting off, and the next minute you'll never be a lawyer.