בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "האם פורום 'פרש' המונח פתוח על מסך המחשב שמולכם מפריע לעבודתכם הסדירה?"
משתדלת לא להציץ אם אני בשוונג של עבודה, כי זו דרך נפלאה לקטוע את חוט המחשבה (בעיקר עכשיו כשאני
משתדלת מאד לכתוב...) אבל אם יש דקות מתות, אינקובציות וכו' - זו דרך נהדרת להעביר את הזמן.
היום הייתי מאד גאה בעצמי שהצלחתי לאורך מס' שעות לא להציץ בפורום למרות שהיה פתוח...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "האם פורום 'פרש' המונח פתוח על מסך המחשב שמולכם מפריע לעבודתכם הסדירה?"
ואם אני לא בוהה/כותב באתר זה או אחר במתכונת פורום, אז אני יושב ובוהה במצלמות live באתרי סקי באלפים ונהנה לראות את הרכבלים זזים... אחרי עשר דקות אני חוזר לעבודה. אני די בטוח שלמעשה במתכונת העבודה של ימינו זה בעצם חלק בלתי נפרד מחיי העבודה. אני מכיר אנשים שליד כד הסוכר, במטבחון, מבלים יותר זמן בפטפוטים ממה שאני מבלה בכתיבה בפרש אפילו בימים שבהם אני כותב הרבה.
אכן בזה אתה צודק .ישראלה היפהפיה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google