בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "השליטה שלהם היא לא בדיוק אין..."
השליטה של גוגל במידע לא תלויה באם אשתמש בשרת שלה או לא.
ונניח שבפייסובק יש לי כבר פרופיל משתמש בו תייגו אותי בכמה תמונות, היות ואי אפשר למחוק פרופיל- פייסבוק יכולים להמשיך לתייג אותי בתמונות אל אף שכביכול הפסקתי להשתמש באתר.
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "השליטה של גוגל במידע לא תלויה..."
אם הם לא יכולים לקשר מידע מסויים, או חיפוש של מידע מסויים, לאדם ספציפי
אז אני חושב שהנזק קטן משמעותית אם בכלל הוא קיים. לגבי הפרופיל סטונד
כבר ענה לך, חוץ מזה שגם אם אי אפשר למחוק אותו לגמרי תמיד אפשר להפוך
אותו ללא מועיל למי שינסה לאסוף מידע לגביך.
הבעיה של הקונספירטיבים היא שבמקום לטעון את הטענה "היי, תחשבו שניה לפני שאתם מנדבים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אם הם לא יכולים לקשר מידע..."
מידע על עצמכם" שהיא נכונה ואני מסכים עיהמ ב-100%, הם יוצאים בטענות על כך שבאופן וודאי חברות כמו גוגל ופייסבוק משתמשות לרעה במידע עלינו, והכל חלק מתוכנית לחמוס מהאדם הפשוט את מעט הפרטיות שנשארה לו.
מה שמעלה את הטענה שלי שאם אכן יש גורמים אינטרסנטים הרוצים לגזול מאיתנו את הפרטיות הרי שהם אלו שגם מפיצים את תאוריות הקונספירציה על מנת להפוך אותן למגוחכות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Segmany שמתחילה ב "פייסבוק תתייג בשבילכם: מוסיפה יכולת זיהוי פנים אוטומטית"
אולי סוף סוף זה יצמצם את כמות הכרטיסים הפיקטיביים ואז פתאום החצי מיליארד יהפוך ל 100-200 מיליון
הרבה אנשים לא מודעים בכלל לעובדה שיש כרטיסים פיקטיביים של יחצנים וחברות פרסום שמחזיקים עשרות כרטיסים מזוייפים.
פתאום החברה הכוסית שלכם מפייסבוק תתויג כאמנדה ממיאמי או רוברטה מברזיל
john reese