09-12-2010, 02:29
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
|
|
אהלן,
אני לא מכיר אותך, אבל אם לאבחן לפי ההודעה אתה בחור שמפחד מהתחלות חדשות ושינויים ונורא קשה לך לעזוב מסגרות שהן נוחות- ג'וב בצבא ועבודה שאתה שונא.. אם תחשוב על זה, 2 הדברים האלה לא נמצאות בפסגת השאיפות שלך אבל אתה פוחד לעזוב את זה כי אתה פוחד מהשינוי, וזה ברור ולגיטימי, תמיד יש את החשש של "מה אם.." והפחד הזה מהעתיד.
אז בוא אני אגיד לך איך אני רואה את הדברים-
היה לי שירות מעולה. באמת. וגם אני לא הכי רציתי להשתחרר (למרות שסירבתי לקבע) כי תאכלס זה מפחיד לקבל את ההחלטות על החיים שלך בעצמך, אבל עם הזמן למדתי כמה דברים יש לאזרחות להציע.
אין לך תחביבים שרצית לפתח בצבא ולא היה לך זמן? ספורט, ריקוד, ספרים, טיולים.. יש המון דברים..
ועבודה חדשה זאת הזדמנות להכיר אנשים חדשים, להתפתח.. אולי להכיר מישהי? לך תדע.
לימודים זה מעולה אבל קצת רחוק, תחשוב שעכשיו זה הזמן הכי טוב להשקיע בדברים שיגרמו לך הכי הרבה הנאה. לעשות כל מה שאתה חושב שלא תספיק לעשות אח"כ, לא חשוב כמה זה משוגע.
אני בעד למצות כל רגע, כדי שבעוד 5-6 שנים לא תסתכל לאחור ותגיד "הייתי צריך להשאר בג'וב בצבא" אלא תגיד "וואו, איזה מזל שהחלטתי לא לחתום בג'וב המחורבן הזה". ואם אין לך כוח או שאתה חושש תזכיר לעצמך שהחיים קצרים ושלא תקבל אף רגע מהם בחזרה. קצת מנטרה בשקל, אבל באמת שהחיים הופכים כך למעניינים יותר.
מזל טוב ושיהיה בהצלחה.