29-11-2010, 14:27
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.06
הודעות: 1,379
|
|
אני חושב שמאוד קשה להשיג בארץ
יש היום שמן כמהין במקומות רבים, למשל בחנות ספייסס, אבל לא רק (אפילו בטיב טעם יש)
אני שונא שאומרים "אל תבשל עם יין שלא היית שותה" כי אולי פעם זה היה נכון, אבל היום כבר אין יינות כאלה גרועים
מה שכן- ברנדי זה ברנדי, ואפשר להשתמש בכל סוג
אם תשלם יותר, הוא יהיה איכותי יותר, כמובן ,אבל זה ממש לא הכרח, ואני בספק אם חברה שלך תבחין בין ברנדי יקר לברנדי זול בבישול.
_____________________________________
קוראים לי ניר ... ואין לי חתימה...
אנחנו אוהבים אותך!
www.nirgeiger.com
|