12-11-2010, 16:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עידו403 שמתחילה ב "אשכול הדברים הטובים, מוקדש לאור הגיבור שבעוד כמה שעות יישב איתי על כוס בירה"
היה אמור להיות שבוע נוראי ובסוף היה בסדר, אז זה נכנס לדברים הטובים.
עבדתי בהגברה של כנס שדרות, סך הכל היה נחמד - אבל זה יצר לי עומס מטורף כי זה לא בא במקום שום דבר, המשכתי גם לעבוד, גם ללמוד וגם להיות במילגה.
בכנס היו גם דברים מעניינים, לרוב לא כל כך, אבל ממש אהבתי את הרעיון שח"כים משתתפים בפאנל כשהקהל באמת מורכב מ"העם" ולא מפעילים פוליטיים או אנשים ממעמד גבוה יותר, אבל בשורה התחתונה הגעתי למסקנה העגומה שאין לנו דור הבא של מנהיגים, היו כמה שהרשימו יותר מאחרים (חוטבלי, יועצת הרמטכ"ל לעינייני נשים שנראה לי שנפגוש אותה בפוליטיקה בקרוב) אבל רובם ממש לא, זורקי סיסמאות חסרות תוכן וחוסר הבנה בנושאים שעליהם הם מדברים.
היו המון קטעים מצחיקים (או לפחות הצחיקו אותי) הייתה לי פאדיחה קלה עם פואד בן אליעזר, הוא התחיל לדבר ומיד המיקרופון הפסיק לעבוד, רצתי מהר להחליף את המיקרופון החוטי שהיה לו למיקרופון אל-חוטי שיועד לקהל, הוא אמר "נראה לי שהמיקרופון הזה הוא מהליכוד" הבעיה שהסטנדים של המיקרופונים שונים והייתי צריך להחליף גם אותם, בזמן ההחלפה נראה לי שפגעתי לפואד עם המיקרופון בראש.
בזמן הנאום הוא הוכיח שיש לו תחרות עם אל גור כשהוא אמר "אני הזנתי את האינטרנט"*
אז היה לי שבוע עמוס מאוד, מה שמשמח זה שיהיה לי משכורת קצת יותר נחמדה החודש, עבדתי יומיים יותר (אני עובד סך הכל יומיים בשבוע) ובאחד הימים זה היה מ8 עד 18. חוץ מזה אחרי כזה שבוע מטורף סוף שבוע מרגיש מתנה אמיתית.
*הוא התכוון שהוא הזין את המידע שיש באתר של משרד התמ"ת