לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-10-2010, 21:01
  s27 s27 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.05.10
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "אשכול ארוחת הבוקר שלכם:"

בכל יום רגיל ביומו: קורנפלקס עם חלב, אולי גם בתוספת פרי, למעט ימים שבהם אני לא בבית בבוקר
ואז לוקחת סנדוויץ' עם משהו (אבוקדו או משהו) ופרי, ולפעמים גם מיץ תפוזים שאני מאוד אוהבת.
בשבתות וחגים: 2 פרוסות חלה או לחם עם גבינה 3%, ביצה קשה, זיתים, ירקות, ואם יש - גם טחינה וחציל
שהולך נהדר עם הביצה.
למען האמת, מה שאני הכי אוהבת לארוחת הבוקר זה בורקס חם עם טחינה וביצה קשה, אבל מזה אני
משתדלת להמנע ככל האפשר, כי בורקס הוא מאוד לא בריא ומכיל ה-מ-ו-ן שומן טראנס שידוע כאחד
האויבים המושבעים של העורקים, ופעם אפילו שמעתי מכרה שמתמצאת בתזונה אומרת שכשאתה אוכל בורקס זה כאילו אכלת חבילת מרגרינה ככה קומפלט... אז כן, יש לי מודעות גדולה למה שאני מכניסה לפה, אז שומר נפשו ירחק מדברים כאלו...

נערך לאחרונה ע"י s27 בתאריך 21-10-2010 בשעה 21:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-10-2010, 22:32
צלמית המשתמש של Clown_of_Doom
  Clown_of_Doom Clown_of_Doom אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי marin שמתחילה ב "אשכול ארוחת הבוקר שלכם:"

את היום אני פותח עם כןס מים כי "לשמן" את מערכת העיכול.
ארוחת הבוקר האהובה עליי זה 2 נקניקיות, חביתת עין מ-2 ביצים , לחם שיפון עם חומוס וסחוג, עגבניות שרי, מלפפון ותה.
לפעמים הארוחה מורכבת מאפונה מבושלת, נקניקיות, לחם שיפון עם חומס וסחוג( כן כן) וכמובן תה.
עוד אופציה זה באגט עם קוטג, עגבניות, חרדל, סחוג, חביטת עין ועלי בייבי.
כשאין זמן זה לחם שיפון, חומוס, סחוג ואיזשהו נקניק או פסטרמה בד''כ לא כשרה, ולקינוח חלב עם עוגיות אוריאו.

אני לא מבין איך יש אנשים שמסוגלים פשוט לדלג על ארוחת בוקר, במיוחד שאחרי השינה גם ככה ריכוז הסוכר בשפל ולסבול כמה שעות עד הארוחה הבאה זה סתם מיותר ולא בריא.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
As the French would say, Who doesn't like getting their butt sucked? Still, one minute you're just a kid getting off, and the next minute you'll never be a lawyer.תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילהתמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:56

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר