היכל התהילה חוזר-בואו לתת כבוד לאומנים שאתם אוהבים
הפרוייקט השאפתני שהחל פה לפני חצי שנה כבר הכניס להיכל התהילה את הביטלס וקווין.
הגיע העת להכניס מישהו נוסף.
המישהו הזה יהיה אחד מבין אלו שאתם תציעו
אפשר לבחור זמר,זמרת,להקה חיים ומתים
ההגבלה היחידה-שתהיה בגבולות הפורום ושיהיה לועזי כי לעברי יש פורום נפרד והיכל תהילה נפרד
נא לרשום הסבר מדוע למישהצעתם מגיע להכנס על מנת לעורר דיון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "היכל התהילה חוזר-בואו לתת כבוד לאומנים שאתם אוהבים"
הבחירה שלי - לאונרד כהן. זמר עם קול שחודר לנשמה, עם המון שירים יפהפיים, מרגשים ומרטיטים שעמדו ועומדים במבחן הזמן ואהובים על רבים מאוד בישראל ובעולם גם בימינו. חלק משיריו כידוע זכו לקאברים רבים (כמו "הללויה" העילאי), וגם זה מה שמעיד על גדולתו של זמר - ההשפעה שלו על אמנים אחרים שנולדו הרבה אחריו.
פרט טריוויה קטן על לאונרד: במהלך מלחמת יום הכיפורים הוא הגיע לבקר ולהופיע בפני חיילי צה"ל בסיני, פרט שגם הוא ראוי להערכה גדולה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רומק שמתחילה ב "היכל התהילה חוזר-בואו לתת כבוד לאומנים שאתם אוהבים"
אני חושב שהצעתי אותם גם פעם קודמת.
הרכב מדהים שיצר גם סגנון מוזיקלי מעניין. הקריירה שלהם נגדעה עם מותה של הזמרת קארן מאנורקסיה וזה בעצם מה שהביא להגברת המודעות על הפרעות אכילה.
להיכל התהילה אני מציע שני זמרים שכבר אינם בין החיים.
ההשפעה שלהם על עולם המוסיקה יצרה גל שעד היום יש לו אפקט כבר למעלה מ 50 שנה והיד עוד נטויה..
אמנם לא משמיעים אותם הרבה היום, יש להם פינה קבועה בלב שלרוב רדומה אבל מייד קופצת ומתעוררת עם הצליל הראשון שנשמע מהם ומציפה בנוסטלגיה שמהולה במעט עצב על הנסיבות הטרגיות שלהם.
הראשון, היה מלך ויישאר מלך - אלביס פרסלי
1970: המלך מבצע את Suspicious Mind בהופעה בלאס וגאס