05-10-2010, 10:54
|
|
|
חבר מתאריך: 26.06.05
|
|
מבקש המלצה למחשב נייד למשחקים וחיבור לטלויזיה בסלון, סביב ה 5000 - 4500 ש"ח
היי,
המחשב (נייח) הישן כבר לא סוחב, גם אחרי שקיבל תוספת זיכרון והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג.
אני מעוניין להוציא סביב ה4500 ש"ח, אבל אני מוכן להוציא יותר (5000+), אם התמורה תהיה שווה את המחיר. בנוסף, אני מעוניין לקנות עמדת עגינה ואני לא יודע מה המחירים וההבדלים.
השימושים העיקריים לפי סדר עדיפות:
1. משחקים כמו FPSים, אסטרטגיה (StarCraft2 ואני מניח שאמשיך לשחק בו בשנתיים הקרובות), נהיגה. (הוא יחובר גם למסך 22 אינץ' עם רזולוציה טבעית של 1600X1080, וגם לטלויזיה בסלון).
במחיר שאני מחפש אני לא מצפה להריץ משחקים על הגראפיקה המקסימלית, אבל הייתי רוצה שהמחשב יסחוב גם בעוד שנתיים+
2. צפיה בסרטים דרך טלויזיית HD בסלון ( 42-50 אינץ' שעוד לא קניתי ואני לא יודע מה החיבור השכיח ביותר בין טלויזיות למחשב).
3. שימושים כלליים, גלישה אינטרנט (גם כשאני יושב בחדר שאינו החדר עבודה, דרך wifi שיש בדירה, לכן מעדיף שהמסך לא יהיה קטן מדי. 15.6 אינץ' הסטנדרטי הוא בסדר גמור), הורדות וכו'. אני מוריד דיי הרבה, לכן אני מעדיף דיסק עם נפח גדול. כיום יש לי 320ג"ב וזה לא מספיק.
הערות נוספות:
1. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל (ואני מעוניין לקנות גם עמדת עגינה), ולמרות שאני מתכוון לקחת אותו לטיול של חודש בניו-זילנד, אני מתכוון להטעין אותו כל לילה ואני לא אסחוב אותו על הגב (שוכר רכב לכל הטיול).
2. אין לי העדפה לחברה מסויימת או לעיצוב מסויים. אני מעדיף שיהיה עמיד ואמין על פני יפה ומעוצב. רוב הזמן הוא יהיה מחובר לעמדת עגינה בחדר עבודה, עם המקלדת ועכבר שיש לי כיום. אני משתמש בעיקר בheadset USB, אבל מדי פעם אשתמש ברמקולים המובנים של המחשב. מעדיף כמה שיותר יציאות USB.
3. מצלמה built in ומיקרופון זה נחמד אבל לא הכרחי.
4. כיום יש לי מערכת הפעלה XP מקורית ואין לי Windows7. אם המחשב מגיע בלי מע' הפעלה, אצטרך להוסיף למחיר שלו את המחיר של המערכת הפעלה.
תודה.
|