EASTER EGG במועדון קרב. זהירות תוכן חולני.+ספויילר למי שלא ראה.
הידעתם שבסרט מועדון קרב קיימת סצינה ממש הזוייה בסוף הסרט?
תחכו בסצינה האחרונה כשהבניינים מתחילים לקרוס והכל ניהיה מעורפל ותעצרו את המסך.
0:39 בסרטון הזה
0:43
בסרטון הזה
I'm a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to do it often and old enough to do it right. I don't have time for petty drama or emotional hysteries. I do what I want, when I want.
נערך לאחרונה ע"י MiG29 בתאריך 03-10-2010 בשעה 01:07.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MiG29 שמתחילה ב "EASTER EGG במועדון קרב. זהירות תוכן חולני.+ספויילר למי שלא ראה."
מה חולני? סה"כ אבר מין גברי
אין לך אחד כזה?
זה איסטר-אג די ידוע, ולא ממש הזוי, הרי כמו ש-idkfa אמר, בסרט עצמו מדברים על זה
על כך שטיילר עבד בתור מקרין סרטים בקולנוע והחדיר פריימים בודדים מסרטים פורנוגרפיים לסרטים שהקרין
כך שאיש לא שם לב לזה אבל למעשה הם ראו "זין גדול ונחמד"
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אז איזה סרטים הם לא overrated..."
הרבה סרטים הם לא overrated.... ככה בשלוף אני יכול לתת כמה:
חומות של תקווה, שר הטבעות, מטריקס, פורסט גאמפ ויש עוד מיליון סרטים מעולים מן הסתם
לא אמרתי שפייט קלאב הוא סרט רע... פשוט לדעתי הוא מוערך הרבה יותר מאשר שהוא אמור להיות מוערך.
בכל אופן, ברור לך שכששיפ או רובר דאק (אמא ואבא) ייכנסו וייראו את זה, הם ימחקו את זה ואתה
תקבל קצת על הראש, כי התמונה הזאת צריכה להופיע אך ורק בתור קישור ולא פרושה על ההודעה.
קרא את הנקודה הרביעית בסעיף 2 בתקנון: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=522060
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי MiG29 שמתחילה ב "EASTER EGG במועדון קרב. זהירות תוכן חולני.+ספויילר למי שלא ראה."
כל הסרט מלא בהדבקות של פריימים בודדים.
דווקא על זה אתה מתעקב?
למעשה, זו דווקא אחת ההדבקות הפחות מגניבות... בשאר הפעמים, בראד פיט מופיע למשך פריים אחד כשהוא חלק מהסצינה, ואז נעלם.
היתה לי פעם רשימה של כל ההדבקות שיש בסרט הזה.
מסכים שהוא over rated.
אגב, הדבר הכי טוב בסצינה המדוברת היא שיר הסיום.
פעם שקלנו ברצינות לעשות משהו כזה באחד הסרטים שאנחנו עורכים בצבא. כמה דקות התלבטנו את הזין של מי לצלם ולהכניס לסרט, עד שהגענו למסקנה שעדיף לא לעשות את זה.
בתגובה להודעה מספר 36 שנכתבה על ידי RedBlossom שמתחילה ב "אתה יודע שאפשר "לייבא" אחד..."
לא פחדנו לצלם את שלנו. לא היתה לנו בעיה אפילו להכניס את כולם ביחד.
החלטנו לא לעשות את זה, כי הגענו למסקנה שבצבא חומרת העונש עומדת ביחס הפוך לחומרת המעשה כאשר מדובר בעבירה תקדימית.
אם היינו נתפסים, היינו מקבלים בקלות כלא ארוך רק מפני שזו עבירה ראשונה מסוגה בצבא.
נכון, כולה מחבוש, אבל מה התועלת שהיתה יוצאת לנו מזה? מקסימום שני אנשים היו שמים לב.
ולמען האמת אני בספק אם מישהו מלבד המפקדים שלנו היה שם לב. היצורים האלה צופים בסרטים האלה עשרות פעמים לפני שהם מוצגים, כך שהם היו עולים על זה לפני שזה היה מוצג בכלל.
בתגובה להודעה מספר 52 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "אף אחד לא היה שם לב לפריים..."
כן ניתן לשים לב לפריים אחד. עובדה שבפייט קלאב זה עבד על כמה אנשים כבר מהצפיה הראשונה.
גם אני בספק שהיו יוצאים מזה צחוקים. בגלל זה בעצם ויתרנו.
בשביל צחוקים אפשר לעשות דברים אחרים שגם לא מסכנים אותך בשום צורה שהיא.