25-08-2010, 15:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
|
|
קינואה....
אתמול לראשונה ניסיתי להכין, יצא חביב למדי:
טיגנתי בצל קטן קצוץ, הוספתי סלסלת שמפיניון קצוצות אף הן (לאחר שהבצל השחים).
לאחר שהפטריות טוגנו היטב - הוספתי כוס קינואה, עירבבתי היטב, והוספתי שתי כוסות מים
וכפית וחצי אבקת מרק עוף. לאחר רתיחה - כיסיתי והקטנתי את הלהבה.
מוכן אחרי כ-20 דקות.
לאחר שהוספתי מלח (שכמובן שכחתי בבישול), יצא ממש טעים (וזה טעים גם קר!)
יש למישהו רעיונות נוספים איך להכין? רצוי בלי כוסברה, סלק ו/או ירקות שורש...
|