21-06-2005, 22:56
|
|
|
חבר מתאריך: 29.02.04
|
|
התסכול..
מה המצב איתכם אנשים?
הרבה הרבה מאוד זמן לא רשמתי פה..
בכל אופן שמח לחזור, וגם קצת לשפוך ת'לב.. תחסכו ממני תגובות לא קשורות..
אני בן 17.5, מ.... ואין ספקקק שהזמן האחרון לא מקל עלי, ואני אשכרה מרגיש את הצורך בחברה..
פשוט נראה לי שאני לא יוזם מספיק דברים... חשוב לי לומר שאני לא חושב שאני מכוער או משהו, אני גם לא שיא הדוגמנות, אבל אני מרגיש סבבה עם עצמי, טעם וריח בכל זאת..
הקטע הוא יוצא לי שמתחילות איתי בנות מידי פעם, אבל אף פעם לא ממש עשיתי אם זה משהו.. לא יודע אולי בגלל שהן לא מצאו חן בעיני..
בכל אופן, יש לי התלבטות אחרת בחיים זה האם להמשיך בכדורגל, נכון אין ממש קשר, אבל מבחינתי זה חלום והגעתי עכשיו לגיל שהוא דיי קריטי, אבל גם בלימודים זה י"ב ואני לא ממש מצליח לשלב בין שניהם,
ואי אפשר להצליח בכדורגל אם לא נותנים מעצמך הכל, וברגע שנותנים מעצמך הכל זה פוגע בלימודים, ושוב מי מבטיח לך הצלחה..
חשבתי לעזוב את הכדורגל לשנה ולחזור אחרי י"ב, לא יודע אם זה ממש אפשרי.. וגם אם כן זה יהיה בעייתי קצת..
ברוך השם חוץ מזה הכל טוב, אבל תמיד שיש עליך בעיות... וכל מיני התלבטיות.. אתה מרגיש את הצורך במישהי, מישהי שתיהיה איתך ברגעים של החלטה, וגם הפעם האחרונה שהייתי עם מישהי זה היה אי שם... בכיתה ח' אולי? אני כבר לא זוכר :|
בסה"כ אני יגיד על עצמי שאני לא מתוסכל מכל העניין -למרות הכותרת- , אבל אין ספק שברגעים הקשים זה הכי חסר.. מישהי שאתה יכול להתנתק לרגע מכל הבעיות שיש לך, ופשוט להיות איתה, ...
הייתי מעלה תמונה.. לצערי אין לי, אבל בלי קשר למראה חיצוני, אני חושב שיש כאן בעיה של בטחון.. בסה"כ אף פעם לא היה לי יותר מידי בטחון, וזה שוב פעם מוביל לקטע של איך אני נראה, אז אני יגיד לכם שלפי דעתי אני נראה סבבה.. עוד פעם זה עניין של טעם, אבל אם הייתי יודע "בוודאות" שאני נראה מספיק טוב בשביל להתחיל אם מישהי שהייתה נראית לי.. הייתי מאמין שהייתי מנסה יותר ממה שאני עושה עכשיו..
בכל אופן אנשים מה אני יגיד לכם.. קודם כל תהנו מהחופש, אני מבחינתי האימונים שלי מתחילים כבר שבוע הבא.. ז"א שאין חופש - או יותר נכון יהיה חופש, אם אני לא ימשיך..
תשמרו על עצמיכם, ותבלו