20-08-2010, 01:09
|
|
|
חבר מתאריך: 18.12.05
|
|
גבר אני לא יודע מי אתה או מה אתה אבל אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך.
אין שום סיבה שאלך ללמוד עברית, כי צרות עין זה ביטוי לקנאה ולקמצנות.
זה שני הסברים שונים של הביטוי, ואני לא אתפלא אם אתה לא רחוק מאוד מהבית-ספר,אז
אולי תשאל את המורה שלך ללשון, אם לא, תלך לספרי פסיכומטרי.
סלח לי, אבל בחור שהכושר שלו לא רלוונטי במאום לצבא, כמו גם הפיתוח שרירים שלו (שיותר סביר
שבשביל זה הוא רוצה ללכת, בגילנו) אין שום סיבה שהצבא יממן לו ח'כ, קודם כל שיממן ללוחמים שבשביל
לעשות מד'ס במוצב הם צריכים לרוץ סביב החדר שלהם 40 פעמים וגם זה לפעמים על חצי ב'. (מניסיון.)
"ואני באמת מצטער אם אתה מתבאס אבל צבא זה לא גנון." חצוף. מי אתה ומאיפה אתה יודע בכלל מה עשיתי
בשירות הלא קצר שלי. בדיוק מהסיבה שצבא זה לא גנון, כל מה שלא רלוונטי לצבא לא צריך לקרות בזמן
הצבא, ואם כבר קורה, אז בטח לא על חשבון משלמי המסים.
mr voss. לשאלתך -
האם אתה,לוחם גיבור יכול לחזור הבייתה ב10:00 עייף,ללכת לחדר כושר ולקום ב6 יום למחרת?!?! -
תשמע, כבר דשתי בנושא הזה יותר מדי, וכנראה שלא אשיג מבחור כמוך את מה שאני מצפה, רק אגיד
לך, שתסתכל על אותו משפט שרשמת בסוף ההודעה (לפני שאת דן מישהו,תברר קצת יותר פרטים - סתם טיפ שאולי ינחה אותך לעתיד)
ותקח את ה'טיפ' הנלוז הזה גם לכיוון שלך. עשיתי דברים כל-כך, אבל כל-כך לא משתווים לזה.
הנסיעה באוטובוס מירושלים הייתה השינה הכי טובה שלי בשירות, וביציאות הלא רבות שהיו לי גם הייתי מקפיד להתאמן.
לגביך, כן זה מה שאני מצפה, זה בדיוק מה שאני מצפה, אתה רוצה להתאמן, אין בעיה, לך תעשה את זה
בבית. אגב,כל הכבוד לך על התרומה למדינה ותודה על היותך אדם שעושה מעבר למצופה מחבר'ה
בבסיס שלך.
|